Menu & Search

Love it: Redken NBD Just Right hair cream

Mijn Redken bestie voor effortless lokken zonder de haardroger te moeten bovenhalen.


Oh wat hou ik ervan wanneer een effortless look ook effectief effortless is. Deze haarlotion van Redken is zoals hij zelf aangeeft “Just Right: easy dry, natural look, no product feel“. [korra_icon icon=”check”] De flexibele polymeren in dit styling product houden mijn lokken vrij van fluff en geven me net iets meer controle, zonder het gevoel te hebben dat er styling product in m’n haar zit. Fijn, fijn, fijn!

Het beste? (Jawel, dat moest nog komen.) Deze NBD, oftewel No Blow Dry, cream kan zo in je handdoekdroge haren en hoeft geen föhn. Gewoon aan de lucht laten drogen als je geen tijd en/of zin hebt in een brushing of de haardroger op koud zetten als je jouw haren op een hitte-arm dieet hebt gezet. Opletten: omdat deze formule specifiek ontworpen is om te gebruiken bij het aan de lucht drogen van de haren, beschermt het niet tegen de hitte van stijl- en krultang. Just so you know. :)

begin 2017

Bestaat in drie varianten, voor fijn (Airy Cream), normaal (Just Right Cream) en stugger haar (Bossy Cream). Ik heb dus de middenste.

bij de kapper
adviesprijs €27/150ml

0 Comments