Love it: Palmer’s Cocoa Butter Formula

Love it: Palmer’s Cocoa Butter Formula

Ok dus, ik hou van luxe. Shoot me. Maar een goed product is een goed product, zélfs al is de verpakking crap en moet je er – als een ware verslaafde – voor naar de minder fancy buurten van de stad. Mijn favoriete body butter du jour EVER! heet Palmer’s Cocoa Butter Formula, hij kost een kleine €7 en je haalt hem bij de afroshop. Pas op: sommige Kruidvat filialen hebben hem ook, maar daar betaal je €8-en-nogwat voor een pot die drie keer zo klein is. Geen goed plan, me dunkt.

Voila. Da’s in feite alle info die je nodig hebt. Oh, je wilt een review? Alrighty. Here goes …

De boter is ietsjes hard in de pot en smelt letterlijk op je huid. Ze is vettig, trekt niet snel in en is niet héél zuinig in gebruik – laat ons dat alvast even toegeven. Maar soms is een zwak punt een sterkte, nee? Ik hou ervan hoe ze niet meteen verdwijnt, maar mijn huid glanzend maakt. Ze voelt ook meteen zachter aan en net-niet-droog.  Zoals ik in mijn filmpje al vertelde: het is een sexy soort van product. Echt. Naast de fijne werking ben ik ook helemaal weg van de geur. Denk chocolade met een flinke dosis vanille. Delish! <3

Het goedje zou littekens minder zichtbaar maken, inclusief stretch marks (jeweetwel: striemen op je huid door zwangerschap, fel bijkomen of te hard trainen – hoewel, soms ook gewoon van snel groeien) en zou ruwe plekjes zacht maken. Nu heb ik niet heel grote littekens, maar de drie kleine streepjes die ik overhield aan mijn operatie vorig jaar gaan inderdaad wel mooi op in de rest van mijn huid. Kwestie van een goede hydratatie, he. No biggie, maar wel fijn.

Al bij al een hele fijne body butter om op te doen voor het slapengaan, of wanneer je even tijd hebt ’s ochtends en niet meteen je kleren in moet duiken. Absolute aanrader. #lovesit

25 Comments

 • Jessica
  5 jaar ago

  Wat een topper is dit! Naar aanleiding van zowel je favorietenfilmpje als dit artikel heb ik deze een tijd geleden eindelijk gekocht.

  Eén keer gebruikt, weer de kast in. Twee weken geleden herondekt en gisteren nog een back-up gekocht. Ze stonden ineens afgeprijsd bij Kruidvat van 4.99 naar 3 euro. Ik hoop niet dat dat betekent dat ze hem uit het assortiment gaan halen.
  Daarnaast kocht ik uit dezelfde lijn ook de bodylotion/butter. Die is ook echt zalig!

 • 5 jaar ago

  Ik heb er de pomp fles van met het iets witter en crème versie van en I’M IN LOVE!
  Die staat namelijk onderste boven om er de laatste lotion er uit te halen! Goedkoop, ruikt goed, en geeft mij echt het gevoel dat de striemen wegvliegen en dat ik er een strakkere huid van krijg! MY BFF!

 • 6 jaar ago

  Dit product is echt geweldig, en kleine littekens zijn bij mij bijna niet meer te zien. Echt een aanrader!!

 • 6 jaar ago

  Ohh wat doe je me aan, nu moet ik weer een nieuwe body butter gaan proberen!

 • 6 jaar ago

  ik vind het jammer dat hij niet direct intrekt

 • 6 jaar ago

  Oh, ik ga Jinny’s eens moeten binnenwandelen bij mijn volgende stop in Antwerpen!

 • Elise
  6 jaar ago

  Er zijn veel afrowinkels in de Offerandestraat. Kan niet op de naam komen (Jenny?), daar kan je bv Palmer’s en Queen Helene kopen. Maar je vindt er nog wel meer. Op 2min lopen van Centraal station!

  • 6 jaar ago

   Ja, daar koop ik de mijne: Jinny’s. Da’s in de Dambruggestraat, bijna de Offerandestraat. Lekker centraal. :) Ze hebber er alles!

 • Elly
  6 jaar ago

  Ik haal die ook in het Kruidvat. Maar dat is een bodylotion in een tube dan, geen pot.

 • 6 jaar ago

  Ik vind hem ook erg fijn!

 • Anne
  6 jaar ago

  Klinkt heel erg goed! Waar in Antwerpen ligt die Afroshop precies? Ik kom regelmatig “in’t Stad” (^^), maar ik heb geen idee waar ik moet zijn voor dit goedje.

  • 6 jaar ago

   Carnotstraat & Offerandestraat is thé place to be! Afroshops naast elkaar :D

 • 6 jaar ago

  Klinkt als een hele fijne creme, ik heb meerder mensen er goeds over horen zeggen :).

 • 6 jaar ago

  Nu begrijp ik zeker waarom je er zo van houd klinkt heel erg goed! :D

 • Daisy
  6 jaar ago

  Lisha!
  Naar zo’n body butter ben ik al eeuwen op zoek!
  Mag ik vragen naar welke afroshop je in Antwerpen gaat?
  Ik ga binnenkort voor 3 maanden op kot in Antwerpen dus dan kan ik hem zeker halen! <3

  Thanks!

  • 6 jaar ago

   In vrijwel elke Afrikaans lijkend winkeltje in de Carnotstraat en Offerandestraat hebben deze producten! :)

   • 6 jaar ago

    Inderdaad! :)

 • dee dee
  6 jaar ago

  Ik had hem enkele jaren geleden ook en gebruikte hem met veel toewijding, tot ik plots genoeg had van de geur. Echt helemaal klaar mee! Af en toe snuffel ik nu nog eens aan een pot in de hoop dat ik hem alweer aankan, maar we zijn nog zover niet… :-)

 • 6 jaar ago

  Klinkt goed ! Ik zag het onlangs nog staan in het Kruidvat maar ga hem dan toch liever in een afroshop halen denk ik.

 • Liesbeth
  6 jaar ago

  Naar welke afroshop ga je? :)
  Ik ben eigenlijk al lang op zoek naar een afroshop in België, maar vind er nooit een. En als iemand er weet zijn in Gent of Brugge, zou dat nog idealer zijn (:

 • Jessica
  6 jaar ago

  Toch maar eens aanschaffen misschien; maar eerst alle andere butters en lotions opmaken.

 • 6 jaar ago

  Ik heb hem ook alleen dan wel van de kruidvat(wij hebben hier geen afrowinkel) Inderdaad een fijn product;D

 • 6 jaar ago

  Ik moet me toch ook eens bewegen naar die afro shops, het is idd een kant van Antwerpen die ik meestal niet passeer :D Maar ik dacht dat ze er ook Queen Helene hadden + deze Palmer’s, het is dan toch echt de moeite om eens langs te gaan :)

 • 6 jaar ago

  Mmm, nu begrijp ik goed waarom je er nu zo van houd!
  Sounds realllllllly good <3

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close