Menu & Search

Love it: Neutrogena voetcrème

Ik <3 een stel hoge hakken. Thuis loop ik het liefst rond op blote voeten. Lees: perfect recept voor eelt en droge (over)belastte voeten. Dat voel je én zie je. Nu, de lieve handen die wat aan mijn “poezelige voetjes” – ah, mannen … #zucht – willen frullen vallen te ontwijken. Maar sandalen? Met dit weer? DEFINITELY going to happen!

Enter deze Neutrogena crème voor zeer droge en beschadigde voeten. Echt mijn go-to emergency rescue voet-therapie. (Ok, ok, … Ik gebruik deze om de paar dagen wanneer ik paniekerig tot de conclusie kom dat mijn voeten echt heel erg droog & onsexy zijn.) Works a charm. Je smeert, zoekt een manier om een halfuurtje met vettige voeten te functioneren en hocus pocus perfect poezelige pootjes om in je zomersandalen te etaleren.

verkrijgbaarheid
bij sommige apothekers (ik haalde de mijne bij die op de Melkmarkt, Antwerpen centrum)

prijs
zo’n €15

16 Comments

 1. 10 jaar ago

  Ook ik loop regelmatig op blote voeten en heb hierdoor dus hele gevoelige voeten. Als ik dus te lang op schoenen loop, krijg ik brandende voeten, met als gevolg dat ik vaak zooltjes moet kopen. Crèmes smeer ik zeer weinig, misschien moet ik dat maar wat vaker doen en dan rustig 10 minuten wachten totdat ze zijn opgedroogd, zodat ik in mijn schoenen kan springen. Wishful thinking…

 2. 10 jaar ago

  Ik probeer mezelf één keer per week een deftige pedicure te geven (nadien ben ik zo’n 5 kilo lichter door al die eelt die eraf komt :-s) en nadien smeer ik m’n voeten in met een dikke laag gouwe ouwe Nivea crème. Heel goedkoop, maar best efficiënt :-)

 3. 10 jaar ago

  Ik gebruik zelf de crème van Rituals, Lao Tze. :)

  • Kimberly
   10 jaar ago

   Daar ben ik ook fan van, heerlijk! Maar je moet wel van de frisse mint geur houden ;)
   Voor de dames die dicht bij Duitsland wonen: Neutrogena is daar beter verkrijgbaar én meestal goedkoper

 4. 10 jaar ago

  Ik moet mijn voeten ook regelmatig insmeren anders vallen ze er gwn af. Vooral van de week na het strand, bah!

 5. 10 jaar ago

  Volgens mij zijn mijn voeten echt hopelijk en kan zelfs deze crème me niet helpen :( al vind ik het niet erg om het eens te proberen :D

 6. Jessica
  10 jaar ago

  Kan je iets over de geur zeggen?
  (aub geen lavendel of munt geur?!)

  Want ik ben hier wel benieuwd naar!

  • 10 jaar ago

   Vrij neutraal. Ik ruik in de verte vaag meiklokjes. Absoluut geen munt of lavendel. ;) Dat haat ik ook aan de meeste voetverzorging.

   • Jessica
    10 jaar ago

    Meiklokjes…. Klinkt goed!
    Ik ga eens kijken of ik deze bij Kruidvat of GB vind.

 7. 10 jaar ago

  Sounds deli! High heels lover, en mijn voeten zien er vreselijk uit. méh :(

 8. Aah geweldig! Vooral dat je maar om de paar dagen moet smeren en dat het dan toch nog goed komt!

 9. 10 jaar ago

  Waarschijnlijk niet in Nederland, anders moet ik per direct dringend op zoek! * kijkt naar droge, uncharming feet*

  • Elle
   10 jaar ago

   Hey, zeker wel. Als ze hem niet bij de drogis. hebben 100% zeker bij elke apotheek!

 10. 10 jaar ago

  Oh ik heb hem ook en maakt je voeten echt super zacht hè :). Ik vind hem ook heel fijn en al helemaal met dit weer!

 11. 10 jaar ago

  mijn voeten zijn ook een ramp de laatste dagen :)

 12. 10 jaar ago

  Klinkt goed ! Ik ben ook zo’n geval dat téveel op hoge hakken en blote voeten loopt, eelt galore !