Menu & Search

LOVE it: NARS The Multiple

de Orgasm cult

Wie NARS zegt, zegt Orgasm. De kleur, oorspronkelijk een blush, bestaat in lip-, face- en nagelmooimakers en heeft – geheel terecht, daar kan je gewoon niet om, Orgasm is de uitzondering op les goûts et les colours, errrbody loves it – een cult-status verworven in de beauty scene.

Ik kocht mijn eerste NARS poederblush in ‘Orgasm’ al jaren geleden toen ik in Londen was. De kleur is prachtig, de finish beeldig, maar ik graviteer altijd weer naar cream blushes.

multiple The Multiple

Ik wist van het bestaan van The Multiple, maar NARS was eeuwenlang niet te koop in België en het item bleef ergens op m’n wishlist zweven. En toen, hét nieuws: NARS bij Parfuma. 🤩

Ondertussen kan ik The Multiple in Orgasm niet meer wegdenken uit mijn dagelijkse (én special occasion) looks. Na Pali Coast, een donkerder, bruinere variant, prijkt er sinds een aantal weken naast. De sticks zijn prachtig an sich én doen het ook goed samen.

de perks / usage

De kleuren, de glow, het gemak in aanbrengen, blenden en het feit dat ze de rest van de dag (+ avond + dat feestje) perfect blijven zitten op mijn (drogere, ouder wordende) huid is pure make-up liefde. Ze zijn de investering absoluut waard voor mij.

Aanbrengen kan gewoon met de vinger, maar ik gebruik het liefst een kleine ronde duo-fibre kwast (mijn oude Bdellium doet al bijna 10 jaar dienst nu). Ik haal de stick niet over mijn gezicht (dat kan) maar pik product op met de brush.

Qua pigmentatie moet je weten dat The Multiple een transparente, op te bouwen wash of color geeft met magische shimmer. Dat resulteert in een prachtige, prachtige glow.

De lightweight cream-to-powder textuur maakt The Multiple makkelijker aanbrengen over lipstick (hier over Creme In Your Coffee als extra dimensie) en ogen (verwacht wel wat creasing). Ik gebruik ze echt wel het liefste als een blush/highlighter hybride.

4 Comments

 1. 4 jaar ago

  Ik heb deze jaren geleden ook gehad, zo zo mooi! Misschien toch maar is een nieuwe bestellen

  • 4 jaar ago

   Lalala … #sorrynotsorry

   Benieuwd naar jouw favoriete kleur!

 2. 4 jaar ago

  Hier ook groot fan van de Multiple’s <3

  • 4 jaar ago

   Jouw blog is echt voor (minstens) 50% de oorzaak van mijn NARS crushes, Vanessa. Just so you know.