Menu & Search
Love it: Matrix Biolage Sugar Shine

Love it: Matrix Biolage Sugar Shine

sugarsugar

Dat mijn haar er goed uit ziet – danku – en dat het zo mooi blinkt – danku! Dus hoog tijd dat ik mijn shampoo chou’s du jour met u deel. Graag gedaan! Ontmoet het Sugar Shine duo van Matrix Biolage: shampoo en conditioner voor glanzende manen.

Het allereerste wat mij opviel aan deze lijn was de mooie, wit-met-lila verpakking met glitterende suikerkorrels. Het tweede de yummy geur van zoete citroenmeringue wanneer ik de tubes open doe. A little goes a long way en parfumeert mijn haar nog subtiel voor de rest van de dag, mmm… Bon, met een fijne geur en toffe verpakking is ons hart nog maar half gewonnen. De shampoo en conditioner zijn geformuleerd zonder siliconen – wat de natuurlijke lichtheid en glans van het haar alleen maar ten goede komt – en zonder parabenen. Wat er dan weer wél in zit is misschien niet uw beste vriend aan tafel, maar suiker heeft wel als eigenschap dat het het vochtpeil van uw huid en haar helpt behouden. In skincare wordt het al langer gebruikt, Matrix implementeert het nu ook in een haarverzorgingslijn. Daarnaast geeft het de haren een uitzonderlijke glans. Zo mooi. <3

De shampoo en conditioner zijn fijn in gebruik en geven een ideaal resultaat: mijn haren zijn zacht, soepel, pluis en beschadigde punten worden geminimaliseerd, … en zei ik al dat ze mijn haren lekker doen ruiken? Ik vind het héél moeilijk om deze shampoo uit de douche te zetten en vermoed dat ik pas een andere lijn zal kunnen gaan testen wanneer deze flacons op zijn. Oeps!

[striped]kort[/striped]

[icon]brook-icon-grin2[/icon] mooie, vrolijke verpakking
[icon]brook-icon-grin[/icon] lekker, atypisch parfum
[icon]brook-icon-grin2[/icon] formule zonder siliconen

[icon]brook-icon-grin[/icon] goede werking
[icon]brook-icon-grin2[/icon] prachtig resultaat


[icon]brook-icon-tag3[/icon]
bij de Matrix kapper

Sugar Shine Shampoo – €16,30
Sugar Shine Conditioner – €20,40

In de lijn zitten ook een glansspray (€22,40) en een hoofdhuid & haar scrub (€23,90).

samples

Save

1 Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  1. 5 jaar ago

    Klinkt toppie :-)