Love it: Lush Snow Fairy shower gel

Het blijft een klassieker, de Snow Fairy douchegel van Lush. Dit spul is zo zoet dat je tanden haast uit je mond ratelen alleen al van de heerlijke snoepjeslucht. Denk aan een lovechild van  cuberdons en banaantjes. Delish, al moet je er wel voor zijn. Na het douchen geurt je huid subtiel na en is de hele badkamer gehuld in een uiterst vrolijke roze wolk van Snow Fairy parfum. Mmmm … <3

Ik heb ook dit jaar weer de grootste fles gekocht (500g à €18 ofzo) en zou makkelijk een bidon van dit lekkere goedje kopen als het in de winkel stond. Om het hele jaar mee toe te komen. Want – oh bittere tragedie – Snow Fairy is enkel verkrijgbaar in de kerstperiode.
Wie liever geen troost zoekt bij een stuk zeep (The Godmother is ongeveer dezelfde geur, maar iets minder creamy) slaat dus best een jaarlijkse voorraad in. #tip

Meer Joliette

17 Comments

 • Linda
  6 jaar ago

  Ik heb vanmorgen in de online sale de grootste fles gekocht (samen met 4 stukken Snowcake). Ik hou enorm van zoet, dus hij valt vast in de smaak :-)

 • 6 jaar ago

  Helaas deze is echt te zoet voor mij

 • 6 jaar ago

  Ik vind dat ZO stinken he :nono:

 • 6 jaar ago

  Mijne heeft nog een klein laagje. Snik.

 • 6 jaar ago

  Hoewel ik van zoete parfums hou, is deze net een beetje too much voor mij. Van één keer diep inhaleren in de winkel krijg ik al bijna hoofdpijn… Dus nee, deze laat ik maar even staan :(

 • 6 jaar ago

  Gisteren met mijn verjaardag een lush pakket gekregen met daar in onderandere de snow fairy, #loveit.

 • 6 jaar ago

  Ik heb hem dit jaar ook voor het eerst gehaald (shame on me) en hij doet mij idd ook heel erg aan neusjes/cuberdons denken! x

 • 6 jaar ago

  Ohh héérlijk is deze!! Ik ga ook nog een voorraadje inslaan! :-)

 • 6 jaar ago

  Wat ben ik toch blij met dit sneeuwelfje! Vooral omdat ik de geurontwikkeling echt geweldig vind. Ik ruik eerst het suikerzoete van wijnballen en suikerspinnen, dan het warme van amandel en ten slotte het frisse van pepermuntsnoepjes. Must love Snow Fairy!

 • 6 jaar ago

  het klinkt alvast heerlijk ik ga ook eens binnen springen denk ik! hier kan ik niet aan weerstaan.

 • 6 jaar ago

  Hij is heerlijk!! Jammer dat ze hem niet in het vaste assortiment stoppen ;-)

 • 6 jaar ago

  :love: :love: :love: :love: Zaterdag terug een voorraad inslaan want de mijne is op :)

 • 6 jaar ago

  Deze is denk ik te zoet voor mij maar het roze ziet er wel supercute uit !

 • 6 jaar ago

  Ik (en zelfs mijn man!) vind dit een heerlijke douchegel, om lekker vrolijk van te worden ^^

 • 6 jaar ago

  Ik moet deze nog steeds eens gaan testen na al die lyrische berichten, ben echt wel heel erg nieuwsgierig inmiddels! :yes:

 • 6 jaar ago

  Ik heb vorig jaar kennis gemaakt met Snow Fairy en ik ben hooked! Wat een goddelijk spul is dat :luv: !

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close