Menu & Search
Love it: Lush badjes

Love it: Lush badjes

Het is geen geheim: er zijn weinig dingen waar ik zo van tot rust kom als van uitgebreid badkameren. Ik heb dan ook allerlei soorten van badrituelen ontwikkeld, naargelang de therapie die ik nodig heb. Verkwikkend? Lichten aan, water niet te warm – ik badder sowieso al niet heel warm, nooit van gehouden 👽 ik val flauw in een jacuzzi – en een frisse citrusgeur. Kalmerend? Kaarsen en/of kleurlamp aan (op paars) en iets met lavendel of braambessen. Het is even geleden sinds mijn kuip op een strikt Lushdieet stond – laat ons eerlijk zijn, dat is best duur – maar sinds ik niet meer naar de psycholoog ga, spendeer ik het bedrag voor een consultatie maar wat graag aan mijn alternatieve badtherapie. Bij voorkeur dus bij Lush. (En eerlijk: 50min. vs. 8 badjes is een deal, toch?!)

De Lush bath bombs zijn een oude favoriet, de bath oil is voor mij nieuw. Die laatste zou je in twee kunnen snijden om geld uit te sparen, een trucje dat ik ook uithaal met de bubble bars (die tot wel acht keer meegaan, sorry Lush … #onabudget) maar met de bruisballen lukt dat niet. Die moet je echt in één geheel in de badkuip gooien en zien fizzen. 🤩 De transformatie van bal naar gemarmerd wateroppervlak naar kleine melkweg van glitter in het felgekleurd badwater, is een attractie an sich. En dan hebben we het nog niet gehad over de episch lekkere geuren en hoe zacht ze m’n huid maken.

Onderstaand Lush-arsenaal kreeg ik cadeau van Steven. We passen met twee in bad – ik zweer het dat ding (het bad, eh) is huuuge – dus we delen wel vaak. Al heb ik die olie bijna helemaal alleen opgewerkt, lalala … Ondertussen ligt enkel nog Perle De Sel onze slaapkamer te parfumeren, de rest is gone baby gone.

bath bombs

Perle De Sel (wit + goud) amandel, roos absolue, benzoë

Twilight (roze) lavendel, tonka, benzoë, ylang ylang

Shoot For The Stars (blauw) kokos, honing, bergamot, cacaoboter

Dragons’ Egg (wit + confetti) citroen, bergamot, jasmijn absolue

 

bath oil

Happy Thoughts (oranje) sinaasappel, neroli, Himalaya zout, kokos, sheaboter

Polyamorous (wit/roze hart) sinaasappel, violetjes, sandelhout, cacao- en sheaboter

Furze (groen + bloempjes) vlierbloesem, neroli, cacao- en sheaboter

Ginger (oranje + goud) gember, mimosa, ylang ylang, jeneverbes, cacao- en sheaboter

0 Comments