Love it: L’Oréal Sublime Bronze voor summer legs

Love it: L’Oréal Sublime Bronze voor summer legs

Love it: L’Oréal Sublime Bronze voor summer legs

Dit heerlijke weer schreeuwt om jurkjes, mijn benen schreeuwden om een maxidress en liefst van al nog gewoon een broek. Reden: té bleek. No more! Deze Sublime Bronze getinte zelfbruiner voor de benen komt ter redding.

Instant effect. Het goedje is geformuleerd met een natuurlijk ogende zomerse tint, en … een flinke dosis glimmers. Ik hoor je al twijfelen, maar denk niet Diana Ross in hysterische disco-dagen *kuch*, maar een gezonde glow die de vorm van je benen in de verf zet en optisch afslankt. Net wat we willen!

De tint spoel je er ’s avond onder de douche af. Toch blijven je benen bruin dankzij het zelfbruinende effect. Ik smeer hem om de drie, vier dagen en heb mooie sunkissed benen voor onder een zomerkleedje. (En geen verspilde uren in de zon liggen bakken. Ha!)

Make it work. Zorg dat je benen glad zijn. Dat wil zeggen: scheer, scrub en hydrateer ze! Pas dan kan je aan de slag met zelfbruiner zonder vlekken en strepen te krijgen – echt een gouden tip. De gel natuurlijk ook gewoon goed uitsmeren en inmasseren et voila. Summer legs!

10 Comments

 • marleen
  5 jaar ago

  Fantastische zelfbruiner ! Ik kocht hem zelfs bij Blokker voor 5 €, maar vind hem nergens anders meer… was waarschijnlijk een oude reeks…….Maar waar vind ik deze zelfbruiner nu nog ?

 • 6 jaar ago

  Ik ben iets meer fan van de Sublime Bronze zachte zelfbruinende melk dan van deze. Waarom? Omdat ik die nog makkelijker in het gebruik vind dan deze. :) En omdat daar geen shimmer in zit.

 • 6 jaar ago

  Klinkt wel interessant voor mijn überwitte beentjes !

 • 6 jaar ago

  Hij klinkt erg fijn! Zelf ben ik heel erg wit, en mijn benen willen verder ook nooit bruin worden. Denk dat ik hem maar eens moet kopen. Hoeveel kost hij eigenlijk? :bloos:

  x

  • 6 jaar ago

   Moet ik even nakijken – niet meteen een idee van eigenlijk. #badblogger

 • 6 jaar ago

  Ik heb eigenlijk nog nooit zelfbruiner gebruikt! Altijd schrik dat ik vlekken ga hebben :) Dus ik heb chance dat ik nog snel bruin, al zou mijn gezicht wel wat meer kleur kunnen gebruiken :)

 • 6 jaar ago

  Ik heb al eens één keer zelfbruiner gebruikt, maar ik kan dat echt niet! Vlekken heb ik altijd, dat is echt niet mooi! :(

 • 6 jaar ago

  Ik heb deze ook, maar nog niet gebruikt. Grappige reden: mijn benen zijn al veel te bruin;p ze zijn in vergelijking met de rest van mijn lichaam echt 2 x zo bruin lol!

  • 6 jaar ago

   Ik ben zo jaloers, omg! Mijn benen bruinen nooit. Alleen mijn knieën, die verbranden. :’)

 • 6 jaar ago

  Ik gebruik nooi zelfbruiner, terwijl ik van mezelf wel heel erg licht ben. Ik ga het denk ik toch maar een keer proberen:)

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close