Menu & Search
Love it: Lancôme Sourcils Styler

Love it: Lancôme Sourcils Styler

Perfecte wenkbrauwen in één minuut? Mijn geheim.


IMG_8638

Zo heel af en toe kom je een product tegen waarvan je denkt: “Where have you been all my life?!” Nu, in ’t geval van mijn meest recente coup de foudre, de Sourcils Styler van Lancôme, bleek hij onderaan een doos samples te zitten. Voor geen enkele reden. Want lieve deugd, hij maakt mijn wenkbrauwen doen zo snel & makkelijk!

Naamloos-2

Bon, ik heb niet direct de meest ontembare wenbrauwen van ’t Westelijk halfrond. Ze hebben een mooie vorm en zijn redelijk vol. Zonder extra efforts zijn ze echter als twee Kim Kardashians zonder shapewear & contouring: mooi, maar alles kan beter. Ik ben nu zo’n jaar verslaafd aan de Dior Diorshow Brow Gel in ‘Brown’ – appearances hier en hier, geen aparte review wegens #badblogger – en viel even zonder. Na een korte inspectie van mijn doos ‘brows’ samples, stootte ik op deze kleine zwarte huls. (Die moet ik over het hoofd hebben gezien wanneer hij geleverd werd, ik wéét niet hoe dat gebeurde …) In ieder geval: snel opengedraaid, even over mijn wenkbrauwen gehaald ennn meteen de Lancôme Sourcils Styler een plaats gegeven op mijn make-up tafel. Hello 3-seconden-tot-perfect wenkbrauwen!

Hij is anders dan mijn vorige favs, in die zin dat het méér is dan een getinte gel. Een wenkbrauwmascara eerder, die ik gewoon an sich gebruik. Geen extra poeder, geen extra niets. Hij kleurt, geeft vorm, volume en houdt alles op z’n plaats. Het borsteltje heeft een unieke vorm: lepelvormig, afgeplat. Hij is in twee richtingen te gebruiken: op z’n platte, dikke kant en op z’n smalle flank, in de volledige lengte. Het was wat spelen om te zien wat het beste werkt voor mij en voor mijn wenkbrauwvorm, en haal hem nu in beide posities over mijn wenkbrauwen. Plat aan de binnenkant, lang op de lengtes. Werk zo fijn, zo handig en het effect is zo groot. Geen opgetekende wenkbrauwen – no offence als dat jouw ding is – en geen geprul. Op letterlijk 3 seconden! Houdt daarna de hele dag.

[striped]channeling Lisa Eldrigde
& Cara Delevigne[/striped]

Naamloos-1

De Sourcils Styler werd ontwikkeld in samenwerking met Lisa Eldridge. Dat verklaart voor mij al voor aan heel groot stuk waarom hij zo fijn is in gebruik, zo efficiënt. Lisa knows make-up. Haar samenwerking met Lancôme is zo organisch en naadloos (geen schreeuwerige verpakking of reclame die de samenwerking fluoriseert) dat ik het bijna niet kon weten. Op zoek naar meer info, kwam ik op de officiële Lancôme website die het mij verklapte.

De website leert mij ook dat ik de donkerste kleur heb (03 – Brun) wat mogelijk iets té donker is voor een volledig natuurlijke look, maar loving the dark brows. Geeft mij een scherpere look – en Cara Delevigne vibes, als ik de haartjes warrig borstel – en staat mooi bij mijn bruiner haar. Love it. Maar écht… <3!!! Misschien wil ik ook een lichtere kleur voor off-duty dagen, of de transparante variant om te kunnen combineren met een poeder, of gewoon zo, ik weet het niet. Eén ding is zeker, ik kan momenteel niet zonder. Te makkelijk. Te mooi.

[icon]brook-icon-tag3[/icon]
€24 bij de parfumerie

IMG_8642

Starring: een verloren glitter van the night before. Lalala…

[icon]brook-icon-grin2[/icon] natuurlijk effect
[icon]brook-icon-grin[/icon] handige applicator
[icon]brook-icon-grin2[/icon] makkelijk om mee te werken

[icon]brook-icon-grin[/icon] blijft lang goed zitten
[icon]brook-icon-smiley2[/icon] stijlvolle verpakking
[icon]brook-icon-coin[/icon] luxe product, dus kleine investering


samples

Save

Save

Save

Save

Save

Save

12 Comments

 1. 4 maanden ago

  Hey there, You’ve done an incredible job. I’ll certainly digg it and personally recommend to myfriends. I’m sure they’ll be benefited from this website.

 2. 4 maanden ago

  I have learn several good stuff here. Certainly worth bookmarking for revisiting.

  I surprise how much effort you place to make
  one of these great informative web site.

 3. 4 maanden ago

  Hi, I desire to subscribe for this web site to get newest
  updates, therefore where can i do it please help out.

 4. 4 maanden ago

  Wow, that’s what I was searching for, what a information! present here at this web site, thanks admin of this website.

 5. 4 maanden ago

  I used to be recommended this web site through my cousin.
  I am now not positive whether this submit is written through him as
  no one else recognize such particular about my problem. You are incredible!
  Thank you!

 6. 4 maanden ago

  Hey! Do you use Twitter? I’d like to follow you
  if that would be okay. I’m absolutely enjoying your blog and look forward
  to new updates.

 7. 4 maanden ago

  Hi there all, here every person is sharing such knowledge,thus it’s nice to read this blog, and I used to paya quick visit this website every day.

 8. 4 maanden ago

  Hi, i think that i saw you visited my website thus i came
  to “return the favor”.I’m attempting to find things to improve my website!I suppose its ok to use a few of your ideas!!

 9. 4 maanden ago

  Greetings! Very helpful advice within this article!
  It’s the little changes that produce the greatest changes.
  Thanks for sharing!

 10. 4 maanden ago

  After I originally commented I appear to have clicked
  the -Notify me when new comments are added- checkbox and now
  whenever a comment is added I receive four emails with the same comment.
  Is there a way you are able to remove me from that service?
  Thanks a lot!

 11. 6 jaar ago

  Het resultaat ziet er wel mooi uit, maar yep, zo duur eh, dammit.