Menu & Search
Love it: Lancôme Sourcils Styler

Love it: Lancôme Sourcils Styler

Perfecte wenkbrauwen in één minuut? Mijn geheim.


IMG_8638

Zo heel af en toe kom je een product tegen waarvan je denkt: “Where have you been all my life?!” Nu, in ’t geval van mijn meest recente coup de foudre, de Sourcils Styler van Lancôme, bleek hij onderaan een doos samples te zitten. Voor geen enkele reden. Want lieve deugd, hij maakt mijn wenkbrauwen doen zo snel & makkelijk!

Naamloos-2

Bon, ik heb niet direct de meest ontembare wenbrauwen van ’t Westelijk halfrond. Ze hebben een mooie vorm en zijn redelijk vol. Zonder extra efforts zijn ze echter als twee Kim Kardashians zonder shapewear & contouring: mooi, maar alles kan beter. Ik ben nu zo’n jaar verslaafd aan de Dior Diorshow Brow Gel in ‘Brown’ – appearances hier en hier, geen aparte review wegens #badblogger – en viel even zonder. Na een korte inspectie van mijn doos ‘brows’ samples, stootte ik op deze kleine zwarte huls. (Die moet ik over het hoofd hebben gezien wanneer hij geleverd werd, ik wéét niet hoe dat gebeurde …) In ieder geval: snel opengedraaid, even over mijn wenkbrauwen gehaald ennn meteen de Lancôme Sourcils Styler een plaats gegeven op mijn make-up tafel. Hello 3-seconden-tot-perfect wenkbrauwen!

Hij is anders dan mijn vorige favs, in die zin dat het méér is dan een getinte gel. Een wenkbrauwmascara eerder, die ik gewoon an sich gebruik. Geen extra poeder, geen extra niets. Hij kleurt, geeft vorm, volume en houdt alles op z’n plaats. Het borsteltje heeft een unieke vorm: lepelvormig, afgeplat. Hij is in twee richtingen te gebruiken: op z’n platte, dikke kant en op z’n smalle flank, in de volledige lengte. Het was wat spelen om te zien wat het beste werkt voor mij en voor mijn wenkbrauwvorm, en haal hem nu in beide posities over mijn wenkbrauwen. Plat aan de binnenkant, lang op de lengtes. Werk zo fijn, zo handig en het effect is zo groot. Geen opgetekende wenkbrauwen – no offence als dat jouw ding is – en geen geprul. Op letterlijk 3 seconden! Houdt daarna de hele dag.

[striped]channeling Lisa Eldrigde
& Cara Delevigne[/striped]

Naamloos-1

De Sourcils Styler werd ontwikkeld in samenwerking met Lisa Eldridge. Dat verklaart voor mij al voor aan heel groot stuk waarom hij zo fijn is in gebruik, zo efficiënt. Lisa knows make-up. Haar samenwerking met Lancôme is zo organisch en naadloos (geen schreeuwerige verpakking of reclame die de samenwerking fluoriseert) dat ik het bijna niet kon weten. Op zoek naar meer info, kwam ik op de officiële Lancôme website die het mij verklapte.

De website leert mij ook dat ik de donkerste kleur heb (03 – Brun) wat mogelijk iets té donker is voor een volledig natuurlijke look, maar loving the dark brows. Geeft mij een scherpere look – en Cara Delevigne vibes, als ik de haartjes warrig borstel – en staat mooi bij mijn bruiner haar. Love it. Maar écht… <3!!! Misschien wil ik ook een lichtere kleur voor off-duty dagen, of de transparante variant om te kunnen combineren met een poeder, of gewoon zo, ik weet het niet. Eén ding is zeker, ik kan momenteel niet zonder. Te makkelijk. Te mooi.

[icon]brook-icon-tag3[/icon]
€24 bij de parfumerie

IMG_8642

Starring: een verloren glitter van the night before. Lalala…

[icon]brook-icon-grin2[/icon] natuurlijk effect
[icon]brook-icon-grin[/icon] handige applicator
[icon]brook-icon-grin2[/icon] makkelijk om mee te werken

[icon]brook-icon-grin[/icon] blijft lang goed zitten
[icon]brook-icon-smiley2[/icon] stijlvolle verpakking
[icon]brook-icon-coin[/icon] luxe product, dus kleine investering


samples

Save

Save

Save

Save

Save

Save

2 Comments

  1. 5 jaar ago

    Het resultaat ziet er wel mooi uit, maar yep, zo duur eh, dammit.