Menu & Search

Love it: Lancôme Juicy Shaker

sessie 5

Liefde, liefde, liefde voor de Juicy Shakers (voluit: Biphasic Colour Infusion Lip Oil) van Lancôme! Wie mij kent, weet dat ik er regelmatig eentje bovenhaal wegens tot-over-mijn-oren. Zeker vlak na de release, in maart 2016, waren ze niet weg te denken uit mijn handtas. Ik had dankzij de Josie Maran Lip Oil (een aanwinst uit New York, zie mijn favorieten van 2014) een zwak ontwikkeld voor het gevoel van olie op mijn lippen, en hoewel er al merken geschermd hadden met de term lip oil – bv. Clarins met z’n Eclat Minute Lip Comfort Oil, ook een aanrader maar compleet anders qua textuur – was de formule van de Juicy Shakers de eerste echte (in België verkrijgbare) lippie met een olie look & feel.

1. review

De naam en mini cocktailshaker verpakking zijn leuk – ok, héél leuk – maar ook gewoon gebaseerd op het feit dat deze glossy tint een bi-phase product is. Dat wil zeggen dat de substantie bestaat uit twee afzonderlijke delen: het deel met kleur en het deel met de olie, die je goed door elkaar moet schudden voor gebruik. De dikke, driehoekige sponsapplicator is zacht en bijzonder aangenaam in gebruik. Hij absorbeert de zeer vloeibare glossy tint en voorziet de lippen van een op te bouwen kleurwaas met stain effect geeft, waardoor je kan spelen met (optisch) volume. De lippen krijgen een natuurlijke glossy finish door de olie, verwacht je dus niet aan een plastic fantastic, dikke, plakkerige gloss zoals bv. de Juicy Tubes van weleer (pssst, de naam ‘Juicy Shaker’ refereert uiteraard naar deze hit van het huis Lancôme uit 2000). Ze hebben echter wél iets gemeenschappelijk: net zoals de glossjes hebben de Juicy Shakers elks een smaakje, matchy-matchy met hun naam. Zo smaakt Berry Love naar bosbessen en Apri-Cute naar abrikoos.

kort

:D plakt niet
:D houdt de lippen soepel
:) op te bouwen kleur
:) glanst mooi
:D zachte, aangename applicatie
:) vernieuwende vormgeving
:/ fruitsmaakjes (op naam)

Voor mij zijn de Juicy Shakers een shot in de roos. Origineel, bijzonder fijn in gebruik, mooi effect. Al bij al een uiterst geslaagde cocktail van glamour en comfort.

bij de parfumerie
€22

sessie: 2

Berry In Love & Apri-Cute

2. The Fail Files, ref. #1

kort
 • awkward foto mishmash
 • preview kans grondig verkwist
 • Lancôme & jou een jaar laten hangen
De Lancôme Juicy Shakers was zonder twijfel mijn favoriete make-up release van 2016. Toch schreef ik er, afgezien van een feature in een Beauty Radar, niets over.  Dikke fail: een product waarvan ik hou – een beauty-liefde die ik uiteraard graag wil delen met jou, lieve lezer – niet on-line krijgen omdat de foto’s naar m’n mening ondermaats zijn. Of hoe ik het belangrijker vind dat de foto’s ‘kloppen’ in plaats van prioriteit te geven aan het verhaal / de review / de liefde voor het product. De onpraktische kant van perfectionisme … en ik ga eerlijk zijn: van koppigheid. (Ik had in mijn hoofd dat de kleuren die ik had onverenigbaar waren op een foto. Maar ik wilde ze dan weer wel alletwee tegelijk op de foto, WANT LOGICA, WAT IS DAT?! ._. Major facepalm voor mezelf.)

Uiteindelijk, toen ik daarstraks de visuals voor deze blogpost maakte, is het juist leuk om de verschillende foto’s van de fotosessies (met soms een maand tussen) te combineren. Bon, ‘k heb in ieder geval een aantal keer duusd keer geprobeerd de publishable foto’s te maken. Uiteindelijk vond ik ze nooit goed genoeg en de review zonk weg in mijn lange lijst van concepten. Jij wist ondertussen niets van mijn ontdekking, Lancôme dacht allicht dat ik ze niet tof vond / geen fuck gaf. Jammer.

De foto’s, zei je? Here goes!


sessie: 1
sessies (klok): 2 – 3 – 1 – 2
sessie: 4
sessies (klok): 4 – launch event – 1 – 1

Bloggers, overkomt dit jullie ook wel eens?

 

4 Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 1. 4 jaar ago

  Ah yes, herkenbaar. Soms wil die verdomde foto gewoon niet lukken…. Hoewel ik die van u helemaal niet slecht vind. Maar waarschijnlijk ben je je eigen strengste criticus en kijken je lezers met veel plezier naar deze foto’s.

 2. 4 jaar ago

  Ik ben er al zolang benieuwd naar, ik dacht dat de kleur te fel ging zijn voor mij, maar de roze is precies wel mijn ding :) Toch eens gaan uitchecken ;)
  Ik vind je foto’s nochtans allemaal heel mooi!! Maar ja, ik begrijp het helemaal! Daarom, vandaag ook simpele foto’s op mijn blog, waar ik eigenlijk ook niet zo tevreden mee was, maar f*ck it (excuse my language ;))

  • 4 jaar ago

   Aww, danku. :) Zo allemaal samen en een aantal in het klein in plaats van 800px is inderdaad nog wel tof. ;D