Love it: Kiehl’s Ultra Facial Moisturizer

Love it: Kiehl’s Ultra Facial Moisturizer

Niets zo belangrijk als goede basics. En met een fijne dagcrème ben je al halverwege een goede skincare, right? Enter Kiehl’s. Ik was al fan van de Ultra Facial Cream (ben ondertussen toe aan mijn derde pot) en toen ik onlangs ronddoolde in de winkel @ Antwerpen nam ik deze bus Ultra Facial Moisturizer mee.

En een fijne basic it is. De crème hydrateert goed en grondig mijn droge, vochtarme huid. Qua textuur is hij best rijk en trekt niet supersnel in, waardoor ik hem eigenlijk echt fijn vind als basis voor mijn foundation. Ik breng beide vlak na elkaar aan. Ook gebruik ik deze moisturizer op dit moment als nachtcrème en daarvoor is hij top.
Nadeel is dat hij geen SPF heeft, dus wel uitkijken dat d’r een factor in je foundation zit of gewoon nog extra bescherming dragen. Denk aan het vermijden van rimpels en pigmentvlekken in de al dan niet nabije toekomst …

Op dit moment ligt deze limited edition in de winkel, met een speciale verpakking ter ere van het – hou u vast – 160 jaar bestaan van Kiehl’s. Omdat het een klassieker is en al. Compleet terecht i.m.o.! #lovesit

Voor deze bus van 250ml (huge voor een dagcrème) betaalde ik €40. Bij de Kiehl’s store, dus.

Meer Joliette

12 Comments

 • Ik ben zelf ook wel into Kiehl’s, fijne producten en zacht voor de huid.

 • 6 jaar ago

  Ik ook. Heel New York-ish. :3

 • 6 jaar ago

  Voor mijn vette huid is hij denk ik net iets te hydraterend en voedend. Maar dat flesje ziet er toch wel schattig uit. Weet je, ondanks het feit dat Kiehl’s een “apothekersimago” heeft, vind ik de verpakkingen altijd heel mooi en typerend. :)

 • 6 jaar ago

  Klinkt goed! Alleen dan niet voor mijn huidje haha!

 • 6 jaar ago

  En er is ook een winkel-in-winkel @ Brussel, bij Senteur D’Ailleurs.

 • Mada
  6 jaar ago

  In Gent hebben ze ook een winkel indien dit dichter zou zijn.

 • 6 jaar ago

  Hm, ik heb nog geen ervaring met Kiehl’s, maar dit klinkt wel heel fijn.
  Ze hebben een eigen winkel in Antwerpen dan? Toch eens een tripje plannen :-)

 • 6 jaar ago

  Ik heb geen ervaring met dat product, wél met de Abyssine oogcrème which I <3 muchos. Mijn advies zou zijn om gewoon naar de winkel te gaan en daar advies te vragen. BEn er al elke keer goed geholpen, en de verkopers kennen de producten heel goed. :)

 • 6 jaar ago

  Hij kost €40 voor 250ml.

 • Mada
  6 jaar ago

  Ik heb al een paar producten geprobeerd van Kiehl’s, ik heb een combinatie huid, heel vettig op mijn voorhoofd en kin maar telkens bleken die crèmes toch te vettig voor mijn huid. Nu zou ik graag de Abyssine Lotion uitproberen, zou je weten of die goed is en wat matterend?

 • 6 jaar ago

  dat klinkt wel heel erg fijn :)

 • Jessica
  6 jaar ago

  Is hij duur?

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close