Kiehl’s Creme de Corps

Mijn pot met delishiously whipped Creme de Corps (review) begint stilaan leeg te geraken, dus toen ik met een bon bij de Antwerpse Kiehl’s pharmacy stond, kocht ik een klein flesje van de originele lotion. Kwestie van altijd iets in de handtas te hebben om droge huid mee te lijf te gaan. Je weet wel, nu met dit koude weer enzo … *kuch*

Hoe dol ik ook was op de whipped body butter, deze vloeibare, romige variant is zo mogelijk nog fijner. Het verliest de dessert-vibe (waardoor het luxe-gehalte aanzienlijk daalt) maar doet nog meer wonderen voor je huid (whoop, gehalte terug omhoog!). Deze body lotion hydrateert – uiteraard – en conditioneert de huid bijzonder goed. Al na het eerste gebruik ziet je huid er mooier uit: helemaal gezond, glowy en blij. Kiehl’s beschrijft het als ‘elegant skin’ en … true story!

Het enige nadeel aan dit kleine flesje Creme de Corps? Het kost €22 voor 125 ml. Dat is veel geld voor weinig product, zelfs voor yours truly. Bij Kiehl’s heb ik echter nooit het gevoel dat ik meer betaal dan dat het product waard is. Zo vind ik het Midnight Recovery Concentrate (review hier) heel schappelijk geprijsd en hoef ik niet te sparen voor nog maar eens een re-buy van mijn dagcrème Ultra Facial Cream (review hier). Maar deze body lotion? Duur! Ik hou het voorlopig bij de kleine flesjes voor on-the-go en in noodgevallen of pampering moods.

Must have voor: dames met een droge, snel geïrriteerde huid die niet veel baat hebben bij reguliere body lotions. Diezelfde dames dienen ook te beschikken over een aanzienlijk beauty-budget, of een huid die deze tekenen enkel plaatselijk vertoont. (Gaat die fles langer mee.)

Skippen als: je  voldoende hebt/neemt aan een standaard body lotion, wegens geboren met ‘model skin’.

De Creme de Corps is verkrijgbaar bij Kiehl’s verkooppunten, in verschillende formaten gaande van 125ml (€22) tot 1l (€88).

Meer Joliette

17 Comments

 • 6 jaar ago

  Ik heb ook nog staan twijfelen laatst, voor de butter dan, maar ik vond het zo enorm duur ( en ik heb zoveel andere heerlijke lotions en butters staan) dat ik het maar links heb laten liggen.

 • 6 jaar ago

  Ik ben er erg benieuwd naar, maar mijn portomonnee protesteert luid en duidelijk!

 • 6 jaar ago

  Ik vind ‘m erg fijn! Alleen vind ik het wel jammer dat ‘ie geurloos is.. Vast beter voor de huid, maar ik ben dol op een lekker geurtje aan mijn bath- en bodyproducten!

 • 6 jaar ago

  Oeh, duur geintje, maar dat heet investeren ;)

 • 6 jaar ago

  Deze klinkt zalig! Gaat op de wishlist!!

 • Jessica
  6 jaar ago

  Geef mij maar Rituals bodylotion of TBS bodybutter.
  Da’s pas wonderspul voor de droge huid. :love: DX

 • 6 jaar ago

  Al vanaf jouw vorige review over de whipped creme de corps ben ik er heel benieuwd naar. Maar inderdaad, de prijs hield me tegen maar ik denk dat het er deze winter sowieso maar eens van moet komen!

 • 6 jaar ago

  Het is een body lotion, he. Niet zo geschikt voor het gezicht…

 • 6 jaar ago

  Alhoewel ik oorspronkelijk dacht dat mijn pot whipped body lotion uitsluitend gereserveerd zou zijn voor de winter, moet ik toegeven dat ik hem vorige week opnieuw ben gaan bezigen. Tja, zo’n weer vraagt er gewoon een beetje om en ik vind hem gewoon te heerlijk om zo lang niet te gebruiken… :)

 • 6 jaar ago

  Oei, inderdaad maar duur! Ik hou het bij Rituals en Yes to Carrots :)

 • 6 jaar ago

  De whipped cream lijkt me heerlijk! Hij is aardig aan de prijs, maar af en toe mag je jezelf best eens iets gunnen. Toch? Kiehl lijkt me een fijn merk!

 • 6 jaar ago

  Ik heb de whipped versie :) En ja het is niet goedkoop maar soms moet je jezelf eens verwennen :D

 • 6 jaar ago

  Lijkt me een erg fijn product, alleen beetje prijzig.

 • 6 jaar ago

  Ik heb een gemengde tot vette huid, dus deze is wellicht niet zo geschikt voor mij :lick:.
  Toch lijkt hij me heel erg fijn voor op mijn droge plekjes (met name rond mijn mond en wangen)..
  22 euro vind ik ook helemaal niet duur! Dus misschien moet ik hem toch maar proberen

 • 6 jaar ago

  Oei, en toch wil ik deze nu gaan proberen voor mijn droge/gevoelige huidje. En bedankt he ;)

 • 6 jaar ago

  In één woord: superspul! :D
  De CdC scrub kan ik anders ook aanraden! ;-)

 • 6 jaar ago

  Ik heb geen van de twee, maar wil ze wel!! (ook al heb ik niet per se een superdroge huid) Jammer van het prijskaartje, maar soit, ooit komt het er toch wel van :)

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close