Menu & Search
Love it: Jason Wu x Caudalie

Love it: Jason Wu x Caudalie

IMG_8698

Jason Wu en mij chou-chou Caudalie brengen het product van hun collab juist op tijd uit voor de hittegolf. (Hartjes!) De Amerikaanse designer voorziet het Beauty Elixir van een luxueus, limited edition s/s’16 tenue.

Jason Wu & Mathilde Thomas

jasonWu_mathildeThomas_joliette1

jasonWu_mathildeThomas_joliette2

foto’s c/o Caudalie

[striped]de collab[/striped]

Ze ontmoetten elkaar een aantal jaren geleden, toen Wu in het kader van het MET-gala werd uitgenodigd in de Vinotherapie Spa van Caudalie in het Plaza hotel. Daar werd hij voorgesteld aan Mathilde Thomas, oprichter van het merk. Ze konden het meteen goed met elkaar vinden. “Ze heeft me toen verteld over haar inspiratiebron voor het merk en we hebben ons verhaal aan elkaar verteld,” vertelt Wu. “Mijn moeder heeft mijn beroepskeuze rechtstreeks beïnvloed. Voor Mathilde vormde de wijngaard van haar familie in Bordeaux de bakermat van Caudalie.Een samenwerking liet niet lang op zich wachten.

Aangezien Jason’s showroom op een boogscheut ligt van de Caudalie-kantoren in New York, hebben we elkaar kunnen ontmoeten om het ontwerp te bespreken,” vertelt Mathilde Thomas. “Ik was echt geïnspireerd door de buitengewone finesse van het kantwerk dat hij voor zijn lente/zomercollectie 2016 ontwierp. We wisten meteen dat dit prachtig zou staan op de flacon.

[striped]Wu & het Beauty Elixir[/striped]

De eerste kennismaking van Jason Wu met het Beauty Elixir was met kerst. Een vriend had het hem cadeau gegeven. Ik was meteen onder de indruk van de energie van dit product. Couldn’t agree more. De verkwikkende geur, het frisse gevoel van het elixir op de huid, … love it! Zalig voor deze hete zomerdagen, om het hoofd koel te houden. Wu agrees: “Ik verstuif het [ Beauty Elixir] één keer ’s morgens na het douchen en daarna de hele dag door om me te verfrissen. De lichte muntgeur is ideaal om je de hele dag door een fris gevoel te geven en zorgt voor een hernieuwde energieboost zodra je het verstuift, zeker wanneer ik mijn defilés voorbereid.

Beauty Elixir

IMG_8689

Ik was meteen onder de indruk van de energie van dit product.” – Jason Wu

Het elixir – in feite half water, half tonic – werd in 1997 door Thomas in het leven geroepen om een snelle éclat te geven aan het gezicht. Aan de basis van de formule ligt druivenpulp, zoals bij alle Caudalie producten. Benzoëhars en mirre moeten de huid kalmeren en tonifiëren. Essentiële oliën van rozemarijn, melisse en munt, zorgen o.a. voor de lekkere, opwekkende geur. De klassieke schoonheidsingrediënten oranjebloesem en rozen maken de formule af. Ondertussen is deze limited edition versie mijn vierde flacon. Just saying. (Beetje verslaafd.) Eén van mijn favoriete zomer must-haves.

[icon]brook-icon-tag3[/icon]
v.a. 15 augustus
bij o.a. iU en Caudalie.com

€12,80 / 30ml
€37 / 100ml

samples

Save

2 Comments

  1. 6 jaar ago

    @ Kiss & Make-up: Ja, eh. <3 Vind het ook zo mooi geworden.

  2. 6 jaar ago

    Supermooie editie.