Menu & Search

Love it: Garnier Skin Active Pure Charcoal Tissue Mask

Ik sprong al heel snel op de sheet mask trein wegens doelgroep – basically: lazy af – en heb ondertussen een lange lijst van die dingen aangevinkt met ‘getest’. Op aanraden van andere bloggers en beautyaddicts, probeerde ik o.a. de Garnier Hydra Bomb sheet masks. Ik kan niet anders dan me aansluiten bij de grote hoop: die dingen zijn hella fijn. Goedkoop, makkelijk te gebruiken, doen wat ze beloven, dikke like.

Het zwarte reinigende masker – het Skin Active Pure Charcoal Tissue Mask zoals hieronder op flatlaywijzelijke manier gepresenteerd – bleek echter niet zo populair. De algemene teneur op het internet: underwhelming. Dus ik probeerde deze pas na een tijdje (weken, mogelijk maanden na de release) en whaddyaknow … the internet is wrong.

Bon, da’s een beetje dramatisch gesteld. Iedereen heeft een andere huid en elke mening is valide. Maar. 👽 Ik heb veel gelezen: “this mask doesn’t really do anything for me” en hey, can’t relate. Dit masker doet echt keiveel voor mij. Het maakt mijn huid schoon, verheldert en egaliseert mijn teint, hydrateert en prept mijn huid voor de rest van de dag. Ik laat het vaak wel langer opliggen dan de voorgeschreven 15 minuten (maar dat heb je niet van mij *wuift met disclaimer*) en zorg eerst dat mijn huid vrij is van makeup want ‘reinigend’ is niet gelijk aan ‘demaquillant’. Basics.

Omdat het zo’n multitasker is, superefficient en -goedkoop, heb ik het al vaak gebruikt en verstoot het met gemak elk andere sheet mask van een eerste plaats op mijn shoplijst. Het kan altijd luxueuzer, het kan altijd beter, maar ik ga denk ik nog een maskertje leggen terwijl je zoekt.

1 Comment

  1. 4 jaar ago

    Klinkt als een prima masker, fijn!