Love it: Eau Précieuse

Love it: Eau Précieuse

Eigenlijk wilde ik dit voor mezelf houden. Kwestie van lekker de enige te zijn met een dramatisch verbeterde huid. (Face it, vrouwen. That’s the way us ladies roll, n’est-ce-pas?) Maar dan dacht ik “ach … laat ik eens een keertje tof zijn”. Dus vandaag deel ik mijn meest favoriete skincare product du jour met jullie.

Maak kennis met mijn geliefde flesje Eau Précieuse, ook wel photoshop-in-een-flesje. Met één veeg van een doordrenkt watje haalt het zwarte puntjes weg en blijft je huid opgefrist en gereinigd achter. Het water maakt mijn porieën kleiner, geeft me een frisse blos en verheldert mijn teint. Miracle worker, quoi!

Al een tijdje geleden las ik er op It-girl een artikel over, en sindsdien bleef het product in mijn hoofd rondspoken. Toen ik bij de apotheker stond voor random spullen, dacht ik er aan om even te vragen of ze geen Eau Précieuse hadden en … jawel!
Ik gebruik het product niet dagelijks, omdat het boorzuur bevat. Dat is een giftige stof die in dit geval natuurlijk laag gedoseerd is, maar die ik gewoon niet vaker op mijn huid wil dan nodig. (Sowieso niet gebruiken op wondjes!) Wanneer ik het dan wel gebruik? Ah, gedurende een paar dagen per maand – ja, die dagen – wanneer mijn huid zich niet wil gedragen. Het werkt wonderwel. Love it!

Eau Précieuse is te koop bij de apotheker voor zo’n €10.

19 Comments

 • 5 jaar ago

  Bedankt voor dit artikel! Erg nuittg, ik heb je een bericht gestuurd via het contact formulier, wellicht dat je ons kan helpen met het opzetten van een soortgelijke campagne.

 • 6 jaar ago

  Heeft iemand dit product ergens in Nederland gespot? Het klinkt geweldig! I want to try it…

 • 7 jaar ago

  ik krijg zin om het ook eens te proberen!

 • 7 jaar ago

  Dit moet ik zeker ook eens proberen, volgende keer toch maar eens navragen bij mijn apotheker. :)

 • ellen
  7 jaar ago

  omg I want it !! :D

 • 7 jaar ago

  Grappig geschreven ^^

 • 7 jaar ago

  Ik heb meteen gevraagd aan de apotheker of ze het hadden, jammer genoeg was dat niet het geval, maar ik heb het besteld! Spannend!

 • 7 jaar ago

  Klinkt goed! Ben benieuwd of dit ook in Nederland verkrijgbaar is?

 • 7 jaar ago

  Funny dat je het voor jezelf wou houden! ;:)

 • sasha
  7 jaar ago

  klinkt inderdaad fantastic en lekker affordable. :lick: Maar hoe haalt hij zwarte puntjes weg? :?: Want je bedoelt toch mee-eters? zwarte comedones?
  want ik heb er echt zooo veel last van de laatste tijd. Ik vraag me gewoon af of die watertje hen echt uitpetst? Sorry for the grafic image maar bij mij moet je ze effectief uitpetsen. #goor
  ik hoop dat je antwoord want ze zijn zo lastig! :ween:

  • sasha
   7 jaar ago

   ik bedoel dus worden zij effectief verwijderd of zien ze gewoon niet zwart meer? (dus dat het bovenste laagje zogezegd weg is) :)

   • 7 jaar ago

    Geen idee hoe het gebeurt, maar feit is dat na ’s ochtends en ’s avonds over m’n huid heen gaan met een watje Eau Précieuse, de zwarte puntjes weg zijn en de poriën kleiner. :yes:

 • 7 jaar ago

  Haha, fijn dat je tof bent en het ook met ons deelt! ;)
  Nog iets voor op de wishlist!

 • 7 jaar ago

  Wauw, ik wil dit wonderspul ook en het is helemaal niet duur. Is het ook in Nederland te koop want ik heb het nog nooit gezien..

  • 7 jaar ago

   inderdaad, is het ook in nederland?

   • 7 jaar ago

    Geen idee, eigenlijk? BEn het er nog niet tegengekomen, iig.

 • 7 jaar ago

  Ik heb het ook! Ik ben er een superfan van, het is echt een wonderproduct :)

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close