Menu & Search

Love it: Dermalogica Overnight Repair Serum

Aanschouw: de laatste nieuwigheid van Dermalogica. Dit Overnight Repair Serum is ontworpen om ’s nachts de huid te herstellen door het collageen van de huid te beschermen, onderhouden en stimuleren. Het zou je huid doen regenereren ’s nachts, en haar helpen vocht vast te houden. Voor een beautyslaapje, quoi. Exact wat mijn vochtarme (en zesentwintigjarige, gah!) huid kan gebruiken.

Het Overnight Repair Serum is geformuleerd met :

argan olie
Beschermt de lipiden (vetten) van je huid, voor een goede en gezonde barrière. Het gaat ook de afbraak van collageen tegen door het remmen van de productie van bepaalde enzymen. Dit zorgt voor een betere structuur van de huid en gaat rimpelvorming tegen. Lees: strak, strakker strakst!

bruin zeewier
Gaat de strijd aan tegen vrije radicalen die het gemunt hebben op de veerkrachtigheid van je collageen. (Evil!)

fijne cocktail van botanische oliën: jasmijn, roos, ylang-ylang, gernanium, rozemarijn, kaneel, neroli
Actieve ingrediënten die tekenen bestrijden van veroudering, de huid versterken en beschermen. Oh, en ze werken aromatherapeutisch. I swear. Want bij rozengeur slaap je als een … juist ja.

Moet ik nog zeggen dat ik torenhoge verwachtingen had van dit Overnight Repair Serum?! Ik dacht “Als dit schattige glazen flesje z’n belofte waarmaakt wordt het één-twéé-drie-HOP mijn favoriete skincare spul.” En … zo geschiedde. Mijn huid <3 dit goedje en drinkt het op om strak, fris en jeugdig te ontwaken. Loves it!

Je gebruikt het in combinatie met je favoriete nachtcrème. Works a charm. Maar stiekem heb ik het ook al an sich gebruikt – vijf druppels et voila. In beide gevallen werd ik wakker met een blije huid, al is crème + serum een winning combo.

Vanaf maart verkrijgbaar bij Dermalogica verkooppunten en salons. €70,20 voor dit flesje van 15 ml.

16 Comments

 1. 3 dagen ago

  After I initially commented I seem to have clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now every
  time a comment is added I receive 4 emails with the exact same
  comment. There has to be an easy method you can remove me from that service?

  Cheers!

 2. 10 jaar ago

  Ooh jeetje wat duur! Het lijkt me wel superfijn en denk dat het ook wel heel zuinig in gebruik is, maar toch :o Nope, dit wordt ‘m niet haha, maar ben blij dat jij er zo tevreden over bent :D

 3. 10 jaar ago

  Oh dit klinkt goeed!

  Ik ben het studentenleven in combo met op mezelf wonen soort van zat! Ik wil weer met gemak mn luxe dingetjes kopen! Want dit lijkt me wel erg lekker!

  • 10 jaar ago

   Ook niet te veel gemak he, want dan vergeet je dat het een luxe is… ;)

 4. 10 jaar ago

  Lijkt me een fijn product!
  Alleen jammer van het hoge prijskaartje ;)

 5. 10 jaar ago

  Dat kan mijn huidje ook gebruiken! Ben er benieuwd naar!

 6. 10 jaar ago

  Wel jammer van de prijs! Maar het klinkt dan wel weer fantastico!

 7. 10 jaar ago

  Ohh klinkt goed! Alleen die prijs houdt me dan weer tegen..

 8. 10 jaar ago

  Klinkt goed ! Niet goedkoop maar als het werkt, waarom niet he.

 9. 10 jaar ago

  Wauw, wat een prijs! Daarvoor laat ik hem liever liggen!

 10. 10 jaar ago

  Dat klinkt goed! Ik ben gek op serums, concentraatjes, huidoliën etc ^^

 11. 10 jaar ago

  Heel erg fijn dat het zo goed voor je werkt! Ook leuk dat er arganolie inzit, ik vind dat sommige olieen heel erg fijn zijn voor de huid.

 12. 10 jaar ago

  Klinkt goed! Wel duur voor zo’n kleine hoeveelheid maar als je het met iets anders mengt, gaat het wel wat langer mee. En hey, voor je huid moet je iets over hebben natuurlijk!

  • 10 jaar ago

   Hij gaat soWieso lang mee hoor. Je gebruikt maar een paar druppels per keer, he. :)

 13. 10 jaar ago

  Mijn huid kan dit ook wel gebruiken op dit moment! Heel benieuwd naar!