Menu & Search

Love it: Dermalogica Age-smart Nightly Lip Treatment

Een typisch product waarvan je initieel denkt het niet nodig te hebben, tot je het begint te gebruiken en het de one-stop oplossing blijkt voor één van je grootste beauty issues.


Weet je nog wat ik zei i.v.m. ROI in mijn Starskin blogpost van vorige week? Vandaag deel ik nog zo’n ontdekking. Een typisch product waarvan je initieel denkt het niet nodig te hebben, tot je het begint te gebruiken en het de one-stop oplossing blijkt voor één van je grootste beauty issues. Yup, de Nightly Lip Treatment van Dermalogica is er zo eentje.

Het probleem? Droge lippen. Daarnaast ben ik een pruller. Zeker wanneer ik stress heb of mij slecht voel, bang ben of nerveus, krab ik aan de droge velletjes van mijn lippen, tot bloedens toe. Bijzonder charmant, dat kan je je wel inbeelden. Praktisch ook, wauw. Tot voor kort heb ik die overdag gewoon rijkelijk ingesmeerd met lip balm (en lipstick, om het prutsen tegen te gaan) en dat werkt wel, meestal. Mijn dag- en nachtverzorging mee aanbrengen op mijn lippen kan ook, maar dat smaakt vies. Deze nieuwe van Dermalogica is een veel aangenamere en efficiënte oplossing.

De treatment is geformuleerd met o.a. Indiase gentiaanwortel, sheaboter, sesamzaadextract en hyaluronzuur. De huid wordt intensief gehydrateerd, hersteld en verstevigd met als optisch resultaat vollere lippen en verminderde fijne lijntjes. Dat van die fijne lijntjes is nog moeilijk vast te stellen bij mij, maar puur als hydraterende, herstellende en optisch voller makende treatment werkt hij alvast wél. Mijn pijnlijke lippen knappen snel op. Ideaal voor ’s nachts, maar ik gebruik hem ook wel eens onder een uitdrogende lipstick, in plaats van een balsem.

De applicator is makkelijk in gebruik: je pompt een beetje van de witte crème tevoorschijn en brengt die aan met de verkoelende metalen tip. Als night treatment kan je hem nog verder inmasseren in de huid rond de lippen.

€69,90/10ml

3 Comments

  1. Oeh, dit lijkt me een onwijs fijn product. Een redmiddel voor mijn droge lippen.

  2. 4 jaar ago

    Ik had nog nooit v an dit product gehoord, maar het klinkt echt als een uitkomst! Wel vind ik het behoorlijk prijzig..