Menu & Search

Love it: Delbôve Botanicals – Tanagra shower oil

Do not judge, lieve lezer, maar ik heb een atypische zomerliefde opgedaan. Het begon ergens in juni en ik wéét gewoon dat het beste nog moet komen deze winter, wanneer mijn huid extra droog en gevoelig is. Het oorspronkelijke idee was om hem te bewaren tot dan, maar dat zou gewoon zonde zijn, nietwaar? Het is Belgisch, superluxueus en het beste wat mijn doucheritueel al is overkomen: ontmoet Tanagra, mijn Delbôve Botanicals douche olie.

De betoverende geur gets me every time: een grown-up, musky versie van een zachte baby olie die lekker lang op de huid blijft. Per definitie subtiel, toch heel aanwezig. Ik reserveer hem voor de uitgebreidere badkamersessies. Het type waar de douche semi-meditatief wordt: kalm, bewust, hyper sensorisch. Douchetherapie, quoi. Met z’n 58,00EUR / 250ml even duur als een sessie bij de psycholoog, maar dit flacon geeft je er wel een heel aantal meer.

0 Comments