Menu & Search
Love it: Chanel Rouge Coco Stylo

Love it: Chanel Rouge Coco Stylo

IMG_7812

Chanel introduceert Rouge Coco Stylo, haar nieuwe lipstick. Of -balsem, want deze Rouge Coco spin-off met hetzelfde Hydraboost complex (appelzaadolie, zijdepoeder, …) is als een verzorging voor de lippen – écht. Love it!

[striped]Rouge Coco Stylo[/striped]

Wat je van de Rouge Coco Stylo kan verwachten: een aangename balsem-textuur die smelt op de lippen, mét matchy voedende werking, in goed gepigmenteerde natuurlijke tinten met glossy finish en ogenschijnlijk plumping effect. Bam! (Dat was het geluid van de stylo die landt op uw wishlist.) De hybride formule voelt niet helemaal nieuw, maar de slanke, luxueuze huls dan weer wel. En de combinatie is perfect. Ik hou van de comfy & casual vibe. Je kan ze aanbrengen zonder echt in een spiegel te kijken. Mogelijk nadeel, mogelijk voordeel: de combinatie van de glossy finish en natuurlijke tinten oogt niet helemaal ‘netjes’. Het heeft iets jong en onbezonnen – wild? – en sexy. Hoewel ze bijgevolg perfect zijn om mee uit te gaan (ik denk hier ook, gezien eerder vermelde asset, aan het scenario van in semi-dronken toestand de lippen bijwerken) voelen ze hap- noch sip-proof. De kleur blijft wel redelijk lang hangen, als een waas op de lippen, maar het overgrote deel van de liplook overleeft het niet. Luxe lippies om bij de hand te houden op kantoor, dus, of bij het shoppen, … ok, of gewoon veel dansen en weinig drinken! Fijn wanneer je kleur, comfort en hydratatie wil, én een effectieve shot luxe telkens je deze stylo(‘s) bovenhaalt.

IMG_7816

chanelstylorouge2

IMG_7822

[striped]kort[/striped]

[icon]brook-icon-grin[/icon] formule: perfect hydraterende
[icon]brook-icon-grin2[/icon] finish: goede balans sexy/classy
[icon]brook-icon-smiley[/icon] feel: gloss met balsem-gevoel

[icon]brook-icon-smiley2[/icon] verpakking: luxe, handig, voelt ‘nieuw’
[icon]brook-icon-wondering[/icon] 7 kleuren (meer, plz!)
[icon]brook-icon-wondering2[/icon] niet super long-lasting


[icon]brook-icon-tag3[/icon]
CHANEL Rouge Coco Stylo
bij de parfumerie / Chanel verkooppunten
€35

samples

Save

7 Comments

 1. 6 jaar ago

  Deze zie ik overal opduiken en ik denk: hebben! Dior had een aantal jaar geleden een gelijkaardige verpakking en formule, geen idee of ze die nog verkopen of niet. Lijkt me in elk geval superhandig en gemakkelijk aan te brengen. Wishlisted!

 2. 6 jaar ago

  Ik hou van balsem texturen dus ja…give it to me baby!

 3. 6 jaar ago

  Conte ziet er echt heel pretty uit!

 4. 6 jaar ago

  Pretty kleurtjes

 5. 6 jaar ago

  gorgeous tinten :D

 6. 6 jaar ago

  Wat een super mooie kleuren! Enkel vind ik persoonlijk de verpakking iets minder.

 7. 6 jaar ago

  Wat een mooie producten!