Menu & Search

Love it: Chanel Coco Noir, le bain

Een jaar geleden was er Coco Noir, het nieuwe Chanel parfum dat de duistere, unisex kant van Coco Mademoiselle omarmt. Vandaag gaat Coco Noir mee de badkamer in…
A year ago Coco Noir – the new Chanel scent that embraced the darker, unisex side of Coco Mademoiselle – debuted. Today, she’ll accompany you in the shower… 

Deze ‘noir’, unisex en typische Chanel geur is helemaal mijn ding. Ik ben verliefd sinds de eerste keer dat ik haar op mijn huid rook, een jaar geleden. Ik vind het geweldig hoe Jacques Polge erin geslaagd is om het zwart van Coco te vatten in een parfum: zwoel en smooth en elegant. Het is geen somber, bedreigend of schaamteloos verleidelijk soort van zwart – ok, misschien een héél klein beetje, stiekem – het is een elegant, well-tailored zwart, een instant klassieker. Naast het parfum zijn er nu dus ook een douchegel en een body lotion. Heerlijk om het parfum te layeren, maar ook gewoon zalig voor een late douche.

top pompelmoes, bergamot
hart jasmijn, roos, narcis, geranium
basis sandal, patchoeli, tonka, vanille, witte muskus, olibanum (wierook)

This ‘noir’, unisex and typical Chanel scent is right up my alley. I’ve been in love with it ever since I first caught a whiff one year ago. I love how Jacques Polge has created this Coco perfume: it’s sultry and smooth and ‘dark’ yet still elegant. It’s black like Coco introduced black to us: never gloomy, menacing and insolently seductive, none of that! (Ok, maaaybe a little. Secretly.) Coco Noir is an elegant black, well-tailored and an instant classic. Love love love it. Yes, even more so than Coco Mademoiselle, definitely a belle de jour + belle de nuit, whereas Coco Noir is a belle de minuit.

top grapefruit, bergamot
heart jasmine, rose, narcissus, geranium
base sandalwood, patchouli, tonka, vanilla, white musk, olibanum (frankincense)

 verkrijgbaar available in Belgium
since August 14th (permanent)

prijs price
Eau de Parfum 35ml – €70
Body Lotion 200ml – €52
Foaming Shower Gel 200ml – €44,50

 

11 Comments

 1. 9 jaar ago

  Klinkt érg lekker. En de verpakking is ook zo mooi. Ik word er helemaal hebberig van!

 2. 9 jaar ago

  Het lijkt heel mannelijk eh, maar dat is het dus niet dan? Interessant.

 3. 9 jaar ago

  Ik ben benieuwd! Hoewel een zwarte verpakking niet meteen mijn aandacht zou trekken in de winkel, lijkt dit me wel een fijne geur.

 4. 9 jaar ago

  Speciale geur denk ik, ik ben benieuwd.

 5. 9 jaar ago

  Dit ziet er fantastisch uit !

 6. Chiara
  9 jaar ago

  Lovely in het flesje, maar helaas een zeepsopje op mijn huid :( Meh, ik hou het maar bij Coco Mademoiselle en Chance

 7. 9 jaar ago

  Mooie foto’s zoals altijd haha! Ik heb de geur nog niet geroken maar dat ga ik nog maar eens doen, het klinkt wel bijzonder :).

 8. Fee
  9 jaar ago

  Damn, het kriebelt wel erg hard om dit te kopen!

 9. 9 jaar ago

  Ik ga zeker eens ruiken als ik weer in een parfumerie ben!

 10. 9 jaar ago

  zo’n classy verpakking :)

 11. 9 jaar ago

  Een parfum met muskus en vanille dat ik nog niet heb? Schande!