Menu & Search

Love it: Bumble & Bumble Quenching shampoo + masque

Bon, ik heb – hoe kieskeurig ook – wel vaker nieuwe favorieten in de badkamer, maar deze van Bumble and Bumble? Gewoon keihard liefde van de eerste wasbeurt. Check de Quenching shampoo en matching haarmasker…
However picky I might be, I discover a lot of great new products. My bathroom is filled with ‘new favorites’ and the like, but these two Quenching babies from Bumble and Bumble really rise above. True love, ever since the first wash… 

Ik heb droog, fijn en steil haar. Omdat ik het gedeeltelijk ontkleur én graag krul, is het ook best beschadigd. Ik gebruik mijn olies en fijne producten, dus niemand ziet echt hoe erg the damage is, maar ik voel het wel. Altijd op zoek naar wat nieuws, stond ik bij Senteurs D’Ailleurs voor de muur met Bumble & Bumble. Verkoopster Emma voelde aan mijn haar en knikte meteen richting dit Quenching duo: “It’s my sunday treat for my hair. You’ll love it, it really locks in water.” en dat doet het! De shampoo an sich werkt al goed, ik doe er een klein beetje zilvershampoo bij (blonde lokken: check!) en combineer het met één van mijn gewoonlijke conditioners et le voilà: smooth, silky haar. Voor echt perfect gehydateerd haar gebruik ik het Quenching masker. Heb het zelfs al gemengd met conditioner voor een extra snel doch voedend effect en geloof me, works a charm op zelfs drie minuutjes. Vijf dingen die ik meeneem naar een onbewoond eiland? Alvast deze twee. #forreal Sunday treat: check!

I’ve got rather dry, fine and straight hair. Since I dye it (blonde) and looove to curl it, it’s quite damaged. Sure, I use my oils and fine products, so nobody sees how bad the situation really is, but I can still feel it…. And I know… Ever on the look-out for new & exciting beauty stuff, I found myself in front of the Bumble and Bumble rack chez Senteurs D’Ailleurs. Emma from Senteurs, who was showing me around, ran her hand through my hair and nodded towards the Quenching range: “It’s a sunday treat for my hair. You’ll love it, it really locks in water.” and so it does! The shampoo an sich already works great. I mix it with a tiny bit of silvershampoo (blonde locks over here!) and combine it with one of my other conditioners for smooth, silky hair. For a perfectly hydrated mane, the masque is the way to go. I’ve even mixed it with conditioner for a quick fix in the morning – works a charm, even in three minutes. Love love love these babies, and I already know I’m totall hooked now … Sunday treat: check!

verkrijgbaar available
@ Parfums D’Ailleurs (Brussels), Cosmeticary (Antwerp, Brussels)

prijs price
Bb. Quenching Shampoo €32
Bb. Quenching Masque €42

19 Comments

 1. Ik heb eigenlijk nog nooit iets geprobeerd van bumble&bumble, deze moet ik misschien wel eens bekijken. bedankt voor de post!

 2. 9 jaar ago

  Ik kende het merk niet maar ziet er goed uit

 3. 9 jaar ago

  ooh ik ben een sucker voor hydraterende haarproducten! Masker klinkt goeeed! Damn those prices.. (note for myself: Must graduate and find a GOOD job!) En je hebt gelijk trouwens, er is niks te zien van je beschadigde haar! En ps. als ik een baan heb wil ik een keer met je shoppen in Antwerpen! :D

  • 9 jaar ago

   Daar hou ik je aan, Seren!

 4. 9 jaar ago

  De shampoo heb ik ook al uitgetest, samen met de conditioner. Zalig, he? Het masker nog niet getest, maar staat dankzij jou op m’n to do-lijstje!

 5. 9 jaar ago

  Je maakt me heel benieuwd naar deze. :-)

 6. 9 jaar ago

  Deze wil ook zeker eens testen :)x

 7. 9 jaar ago

  Klinkt goed! Mijn enige B&B product is de Surf Spray.

 8. 9 jaar ago

  Heb al vaker goeie dingen van dit merk gehoord, maar tot nu toe nog nooit geprobeerd. Van zodra ik door mijn voorraad Philosophy spullen zit, maak ik er werk van :)
  Wordt Bumble & Bumble trouwens ook niet bij BeautyQueen in Gent verkocht?

 9. 9 jaar ago

  ik heb dit merk nog nooit gebruikt :)

 10. 9 jaar ago

  Klinkt erg lekker! Leuk geschreven!

  http://www.thelooksforless.nl

 11. 9 jaar ago

  Klinkt veelbelovend! Wel nogal duur. Dus als ik hem ooit koop moet mijn lief mij beloven om er nooit van te gebruiken! (hij pakt altijd een handvol shampoo, waste!)

 12. 9 jaar ago

  Oeh ik wil! Vooral het masker lijkt me fijn :)

 13. 9 jaar ago

  Hier net hetzelfde haarprobleem. De shampoo staat op mijn wishlist!

 14. 9 jaar ago

  Zelf ben ik een grote fan van de Thickening voor mijn dun haar. Ook zeeer tevreden van. Deze Quenching gaat zo de wishlist op!

 15. 9 jaar ago

  oeh die wil ik wel eens proberen, klinkt iets als mijn droge en beschadigde haar ook wel kan gebruiken

 16. Ken het merk zelf niet maar klinkt goed en ziet er interessant uit!

 17. 9 jaar ago

  leuk geschreven :D het klinkt allemaal erg goed :3