Menu & Search

LOVE it: Bobbi Brown Creamy Concealer Kit

Ontmoet mijn ochtend-routine bestie, de Creamy Concealer Kit van Bobbi Brown. Concealer + poeder voor een beetje photoshop magic uit een potje…

Meet my morning routine bestie: the Creamy Concealer Kit from Bobbi Brown. Concealer + powder buddy up for a bit of everyday (real-life) photoshop magic.

Concealer, ik heb er een haat-liefde-verhouding mee. Enerzijds wil ik imperfecties verdoezelen, maar het merendeel van concealers ziet er zo onnatuurlijk uit op mijn huid dat ik soms het gevoel heb dat ze de dingen alleen nog maar erger en lelijker maken. En toen ontdekte ik de Bobbi Brown Creamy Concealer Kit. Yup, helemaal omgeslagen naar liefde!
Basically doet deze van Bobbi wat een goede concealer moet doen: concealen. Maar dan, dus, met als cherry on top dat de boel eruitziet alsof alles mijn eigen huid is en er helemaal nooit sprake is geweest van wallen of een pukkel. CRUCIAAL! De romige, dikkige formule is besties met mijn drogere huid. Brengt makkelijk aan – ik gebruik daarvoor gewoon mijn vinger, jawel – en voelt fijn & comfy op mijn huid. Wanneer ik de concealer heb aangebracht onder mijn ogen ga ik er over met het poeder et le voilà: perfectie! Blijft vervolgens de hele dag zitten en kruipt niet in fijne lijntjes. Aanrader.

Concealer and me, we’ve never had an easy sort of relationship. Sure, I want to hide imperfections, but a lot of concealers look so very unnatural on my skin that I feel they make matters worse and … uglier. #nolikey Until I met the Bobbi Brown Creamy Concealer Kit and I knew: this is true love.
Basically, this Bobbi concealer does a fine job at what it’s supposed to do: conceal. But it does it while looking as if there’s nothing but my own skin – no spots, no under-eye bags, no nothing. The creamy, thick formula is besties with my dry skin. Applies easily (I use my finger for that), blends well, feels all nice & comfy on my skin, … #like! After having applied the concealer under my eyes, I set it with the powder et le voilà: perfection that lasts all day and doesn’t sit in fine lines. Did I mention I’m in love with this concealer? 

Ja, hier heb ik een paar pukkeltjes en rode vlekken…
Let’s play a game: spot the spots… (I win.)

verkrijgbaar available
BE @ Bobbi Brown shop (Dansaert, Brussel) & Parfuma (Eiermarkt Antwerpen)
NL @ De Bijenkorf (Amsterdam, Rotterdam)

prijs price
€32,60

30 Comments

 1. 9 jaar ago

  ik ben zelf concealer addict. Ik wil deze echt nog proberen! xx

 2. 9 jaar ago

  Deze doet me heel erg denken aan de Match to Cover Concealer van Essence; een budget dupe van deze concealer (2,59 euro), vermoed ik. Ik ben zelf heel erg fan van deze concealer en vind de prijs van Bobbi een beetje te hoog, dus ik hou het op essence; hetzelfde principe.

  Ik weet niet of Match to Cover ook in België verkrijgbaar is; ik hoop voor jullie van wel! Dus als je, net als ik, liever een Budget Variant hebt; Ga eens op zoek naar die van Essence!

  Liefs,
  Linde a.k.a. MintChick

 3. 9 jaar ago

  Ik heb er al zoveel goeds van gehoord en was vorig jaar bij Sephora om hem te kopen en toen hebben ze me daar een andere “aangesmeerd” die beter was (zogezegd dan toch). Maar ik vind hem niet geweldig (was van make-up for ever).

 4. 9 jaar ago

  Ik heb hier al zoveel over gehoord. Nu weet ik het zeker. Ik ga hem aanschaffen :)

 5. 9 jaar ago

  Wauw!
  Ik wist niet dat ze Bobbi Brown in België verkochten en dan nog in Antwerpen ook, zalig!
  Supermooi iPhone-hoesje ook, waar heb je dat gehaald ?

  Leuke blog!

  Groetjes,
  Jessica van Jessie from the blog
  Jessiefromtheblog.blogspot.com

 6. 9 jaar ago

  Ik weet niet of ik hem zijn prijs waard vind. Heb hem nu bijna op en denk niet dat ik hem snel opnieuw koop

 7. 9 jaar ago

  Hoor er wel meer goede verhalen over, misschien toch eens gaan proberen.. :)

 8. 9 jaar ago

  Spijtig van de prijs, maar ziet er supergoed uit ! :)

 9. 9 jaar ago

  bedankt voor de tip, ik heb ook echt een haat-liefde verhouding met concealers, dus dit is misschien een goede optie!

 10. 9 jaar ago

  Deze wil ik ook eens proberen!
  Zou hij ook te krijgen zijn in de Parfuma in Wijnegem Shopping Center?

  • 9 jaar ago

   Nee, enkel die in Antwerpen…

 11. 9 jaar ago

  Ziet er goed uit, jammer alleen van de prijs.

  http://www.ellesappellepauline.blogspot.nl

  xoxo

 12. 9 jaar ago

  best betaalbaar vind ik voor een superproduct! ziet er super uit!

 13. 9 jaar ago

  Hier heb ik al zoveel goeds over gehoord.

 14. 9 jaar ago

  Nice
  Wat ben je toch een beauty!

  XO

 15. 9 jaar ago

  Deze wil ik ook proberen :D x

 16. 9 jaar ago

  Aaaw zo positief!!!

 17. 9 jaar ago

  Hier heb ik al zoveel goeds over gehoord, misschien meot ik ‘m toch zelf maar eens uitproberen zeg.. :D

 18. 9 jaar ago

  Die wil ik ook nog eens proberen! Al vind ik het wel lijken dat er best weinig in zit en hij dan ook snel op zal zijn, of valt dat wel mee?

 19. 9 jaar ago

  Ik moet dit wonderspul toch ook eens proberen hoor!

 20. 9 jaar ago

  Klinkt goed en ziet er ook mooi uit! Heb er al veel goeds over gehoord, en dit bevestigt maar weer dat die positieve reviews niks voor niks zo lovend waren.

 21. 9 jaar ago

  Ik heb hier zo veel positieve reviews overgelezen, ik blijf benieuwd ;)

 22. 9 jaar ago

  Ziet er super uit! Moet ik zeker ook eens proberen :)

 23. 9 jaar ago

  Over dit wondermiddeltje heb ik al zoveel goeds gehoord! ^-^ Jij maakt me nog nieuwsgierig…

 24. 9 jaar ago

  Ik heb een beetje hetzelfde probleem. Alle concealers zijn zo zichtbaar op mijn huid (ook al zijn ze de juiste kleur), je ziet ze gewoon heel erg zitten. Deze moet ik dan toch maar eens proberen! :D

 25. 9 jaar ago

  zou deze ook werken bij een vette huid?

 26. 9 jaar ago

  Deze wil ik echt al heel erg lang proberen, nu heb je me alleen nog maar meer overtuigd dat ik gewoon niet zonder kan ;)

 27. 9 jaar ago

  Klinkt goed!

 28. 9 jaar ago

  Z’n prijs meer dan waard heb ik begrepen… Misschien toch maar eens aanschaffen!

 29. 9 jaar ago

  Hier heb ik al vaker goede dingen over gehoord.