Menu & Search

Love by Killian

Oh, parfums betekenen nog eens mijn bankroet – ik zweer het – maar ik kan er niet aan weerstaan. Dit specifiek exemplaar van By Killian is één van mijn laatste veroveringen. Ik leerde het een jaar geleden kennen toen ik een staaltje toegestopt kreeg. Shit, die winkeliers weten wat ze doen … Geven ze je wat gratis mee ‘om uit te proberen’, ben je in no-time helemaal hooked en ren je natuurlijk terug voor je volgende parfum fix. De snoodaards! Love By Killian stond dan ook sinds augustus ergens helemaal bovenaan mijn wishlist.

top: neroli
hart: iris, jasmijn, roos
basis: vanille, muskus

De geur is zacht, poederig, übervrouwelijk en sensueel maar heeft ook iets naïef zoets en onschuldig. Liefde. Of tja … love, dus.

Net voor de feestdagen trok ik gezellig met een paar bloggers (Roxanne van Twinxxx, Kelly van In De Watten en Seren van Pop Your Color) naar Rotterdam voor een beetje beautyshopping. Ik had een aantal hard-to-get dingen op mijn wishlist staan waaronder dit parfum. Het is te koop bij Skins, dus eerste stop was deze exclusieve parfumerie met een heerlijk aanbod aan niche producten. (Ook een must visit wanneer je in Amsterdam bent!) Alwaar ik stootte op het volgende probleem: het Eau de Parfum kost meer dan €100. Veel meer. Het exacte bedrag heb ik wijselijk uit mijn geheugen gebannen – aangezien het parfum nog steeds soortvan op de shoplijst staat – dus laat ons dit hoofdstuk gewoon besluiten met : het is een duur parfum. Punt.

En net toen ik zieligjes stond te pruilen met het onaardige prijskaartje in mijn handen, viel mijn oog op de ‘travel’-versie. Zijnde een vast parfum dat ongeveer de helft van de prijs was. Vreugdedansje! En eerlijk, de verpakking (een zware poederdoos van zwart metaal) is the pretty, toch?!

links: De mooie dames Roxanne & Seren. Kelly staat niet op deze foto. (Maar is equally gorgeous. <3)
rechts: Skins Rotterdam verkoopt ook Laura Mercier. Check dit poeder uit de kerstcollectie. Perfectie, nee?

12 Comments

 1. 10 jaar ago

  eigenlijk ben ik die paar keren dat ik in het hoekje van Skins heb gestaan, compleet genegeerd! Een tijdje geleden zag ik die Killian geuren ook staan, maar heb er toen verder niks mee gedaan omdat ik het niet ken. En nu ben ik weer nieuwsgierig

 2. 10 jaar ago

  Beter dat je ‘m nu gewoon hebt alleen dan voor minder! Al is ’t een travel versie. Denk dat je er nog best lang mee doet! :D
  En inderdaad, die Laura Mecier poeder is echt waaauw. :luv:

 3. 10 jaar ago

  Zucht, ik baal echt dat k dat poeder van Laura Mercier niet heb gekocht toen…
  Vind m zo mooi!
  Maar ga donderdag naar Amsterdam, dus ga dan zekerrrr even langs bij Skins :yey:
  Ben trouwens helemaal verslaafd aan dat proefje van Killian dat we kregen daar, dies echt heerlijk he?!

 4. 10 jaar ago

  Voor mij een onbekend merk, maar ziet er veelbelovend uit!

 5. 10 jaar ago

  Très chic. Goed om te zien dat je weer terug bent :)

 6. 10 jaar ago

  Ow wat lijkt die geur me lekker zeg met die geurnoten, nu moet ik natuurlijk eens even gaan snuffelen binnenkort!

 7. 10 jaar ago

  De geurnoten klinken echt als een stukje hemel en ik zou willen dat die geurcomputers eindelijk op de markt zouden zijn – zou ons werk als beautybloggers ook zoveel leuker maken, ik zie me al zitten met een flesje parfum in mijn handen om jullie mee te laten snuffelen. XD Schande dat het originele parfum zo prijzig is, maar dit is ook wel echt een plaatje.

 8. 10 jaar ago

  Ik kende het merk nog niet, maar het ziet er wel erg mooi uit;D

 9. 10 jaar ago

  Enne… hoeveel koste dit travel versieke nu? ;)

 10. 10 jaar ago

  Mooie verpakking! En handig, zo een solid parfum. En oh… dat poeder van Laura Mercier… prachtige highlighter!

 11. 10 jaar ago

  Ik kende het merk nog niet, ziet er alvast mooi uit !

 12. 10 jaar ago

  Hele mooie verpakking idd. Ik ben het merk nog niet tegengekomen, maar het ziet er echt mooi uit!