Louis Vuitton Courtney Bag

Louis Vuitton Courtney Bag

favotascourtneybagLV1

Liefste Sint , … :evil: Ok , de romance tussen mij en deze handsome tas ain’t never gonna happen. Maar een meisje mag dromen , niet. Ik troost mezelf met het feit dat de studs goudkleurig zijn. Oh , wat maak ik mezelf wijs , gouden studs zijn gewéldig. Nooit gedacht dat Courtney Love een handtas naar zichzelf vernoemd zou krijgen , laat staat een LV. En dan nog een drop-dead-gorgeous LV *zwijmel*
Hij is er ook in zwart en in ienie-minie (portefeuille) :
favotascourtneybagLV2

14 Comments

 • 8 jaar ago

  ik heb veel te veel dingen van D&G en LV en andere :yey: .die merken zijn wauw ik hou van LV en D&G :lick: die merken zijn gewoon van tasties :luv: :bloos:
  .-= – Mijn laatste post : Day 09 — A photo you took =-.

 • 8 jaar ago

  ik heb het z :/ elfde als die witte en die zwarte wow :cute: :cute: maar ik wil de grijse waneer komt ie uit

 • Uh-ow, ik vind een LV mooi :p

 • Sabine
  8 jaar ago

  Ik geloof dat ik niet wil weten hoe duur die schatjes zijn haha. :’)

 • Nathalie
  8 jaar ago

  Hm, ik kan inzien waarom je hem leuk vind maar zelf ben ik er niet zo voor.
  Als ik zou moeten kiezen dan zou ik de zwarte nemen trouwens.
  Ik denk dat wanneer je hem eindelijk hebt iedereen toch denkt dat hij nep is, en dat is wel veel geld dan voor een tas die er evengoed een beetje nep uitziet door de overdadigheid.

  Voor mij was de LV liefde vooral toen ik 14-15 was en veel meer voor de merken. Nu hoeft dat voor mij allemaal gewoon wat minder.

 • 8 jaar ago

  xD hij is wel erg leuk maar ben nooit zo van de LV tassen geweest :) maar ik snap dat je deze wel met huge letters bovenaan het lijstje hebt gezet. Ik zou zeggen gooi een supergrote winterpeen in die schoen

 • 8 jaar ago

  Waaaauw!
  DIe is prachtig!

 • 8 jaar ago

  Ik weet niet wat ik er van moet denken, ik zie liever de klassiekere LV versie dus zonder al die kleurtjes.
  Al heb ik ooit wel een nepversie gehad met de kleurtjes :-)

 • 8 jaar ago

  Ik vind hem eerlijk gezegd echt spuuglelijk … Ben helemaal geen Vuitton fan

  • 8 jaar ago

   XD Voor diegenen die zich afvragen waarom jouw blog ‘Honest Beaty’ heet …
   Maar ik <3 jouw eerlijkheid. Blijf het vooral herhalen - misschien help je me over deze verliefdheid heen, hé. M'n portefeuille zal je dankbaar zijn.

   • 8 jaar ago

    Ik herhaal: jij is spuuglelijk en ik zou je uitlachen moest je er zoveel geld aan geven :p Reacties dienen ook voor eerlijke comments dus doe bij mij ook maar :p Werkt het al of moet ik nog trashen? :p

 • Charlotte
  8 jaar ago

  *zucht*

  Ik wil de zwarte :( mja… keep dreaming.

 • Lore
  8 jaar ago

  IK WIL, IK WIIL, IK WIIIIIIIIIIIIIIIIIIL HEM!

  Oke, ik moet ergens een rijke vent vinden.

  • 8 jaar ago

   Goed plan ! Vraag je dan ook even of hij een broer heeft ? ;)

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close