L’Oréal Solar Sublime met verzorgende olie

L’Oréal Solar Sublime met verzorgende olie

Deze herstellende shampoo op basis van olie en de after-sun olie zijn nieuw in het Solar Sublime gamma van L’Oréal Professionnel. Ze zijn een sterk staaltje wetenschap en werden geformuleerd met een hoge dosis olie + een vernuftig UV-filter, speciaal voor gevoelig haar of haar met highlights dat wordt blootgesteld aan de drievoudig oxiderende agressie van zon, zout en chloor.

Perfect voor mijn haar dus! Ik nam deze twee mee op vakantie waar ik ze uitgebreid kon uittesten.  

 • Herstel + bescherming

De producten beloven een diepgaande herstelling door de voedende olie. Die is rijk aan essentiële vetzuren, die op de kern van de haarvezel kunnen inwerken omdat de olie oplosbaar is gemaakt. Op die manier verzwaart de olie het haar ook niet.
Naast verzorgen, moeten deze producten je haar ook beschermen tegen toekomstige zonneschade door de ingebouwde Mexoryl S.O. UV Protect die de schadelijke UV-stralen absorbeert en je haar ervan vrijwaart. Die bescherming wordt bij iedere toepassing verstrekt dankzij het blijvende effect.

 • Mijn ervaring

In de Egyptische hotel-douche.

Het eerste wat me opvalt aan deze producten is de geur: een vrolijke, zomerse perzik-snoepjesgeur. In combinatie met de felle, oranje kleur en de grappige textuur van de producten, is het onmogelijk om niet vrolijk te worden van deze twee tubes.
Laat ik me die textuur eens uitleggen. Die is namelijk anders-dan-anders: de shampoo is heel lopend en doet effectief denken aan een olie, de conditioner heeft een stevige, dikkige gel-structuur. Zoals te verwachten schuimt de shampoo dus niet echt en voelt de conditioner niet romig aan. In de douche is het pruilen: hoe gaat dit mijn haar ooit zacht maken?! Mijn haar voelt schoon maar stroef aan en ik verwacht het ergste.

Na de douche is mijn haar niet onhandelbaar, zoals ik vreesde. Ik kan mijn haar gewoon uitkammen wat normaal gezien een giga probleem vormt, zeker na zon, zee en veel wind. Goed! Maar pas wanneer mijn haar droog is merk ik de werking van de olie. Ik verwachtte droge, stroeve lokken (wegens geen schuim & geen romige conditioner) maar mijn haar blijkt zacht, shiny en soepel. Mijn fluffy haar is net iets getemder en valt mooi steil.

Conclusie: Ideale vakantie-producten voor dames met droog & fluffy haar dat gevoelig is en/of highlights heeft. Een voorliefde voor peachy geurtjes is echter wel een must …

De producten zijn verkrijgbaar bij de L’Oréal kapper. Voor de shampoo betaal je zo’n €12,50 – aftersunolie €14,50.
Tip: Laatst was ik bij Ici Paris XL in Wijnegem Shoppingcenter en ok daar spotte ik L’Oréal Professionnel producten …

Meer Joliette

13 Comments

 • susanne stol
  6 jaar ago

  Ik heb net zowel de shampoo en conditioner van L’Oreal Professionnel Volume Expand besteld (licht groene flesjes) Ik gebruikte hiervoor altijd het kappersmerk I.C.O.N, ook super fijn, maar na deze twee jaar te hebben gebruikt wilde ik wel weer eens wat anders.
  Nu ik deze review lees baal ik dat ik deze shampoo en conditioner van L’Oreal niet heb besteld :?:

  Heeft iemand ook toevallig al ervaring met de Volume lijn van L’oreal professional?

  (misschien dat ik deze gewoon ook bestel voor de vakantie maanden B) )

 • 7 jaar ago

  Lijken me erg fijne producten! Ik gebruik eigenlijk altijd zonneproducten voor mijn haar die ik van de kapper meekrijg. Ze zijn wel altijd erg duur, maar je haar moet ook beschermd worden, right? :D Die geur lijkt me eeerrruuggg lekker ^^

 • 7 jaar ago

  Dit lijkt me echt heel handig! Misschiene even proberen :)

 • 7 jaar ago

  Ja, echt yum :)

 • 7 jaar ago

  Ik publiceer één van de dagen ook mijn haar-herstel tips. Daar zal je misschien ook iets aan hebben, dan!

 • 7 jaar ago

  In het geval van deze shampoo is dat door de olie: die dringt echt in je haarvezel in plaats van er op of rond te gaan zitten. In de douche voelt het dus alsof het je haar net droog maakt, maar als je haar droog is voelt je haar net gehydrateert en is het mooi glanzend.

  In het geval van jouw shampoo weet ik het niet, haha. Misschien niet de juiste formule voor jouw haartype?

 • 7 jaar ago

  ik had eerst een l’oreal shampoo en die voelde in de douche ook super stroef aan, echt niet fijn gewoon!

 • 7 jaar ago

  handig! Mijn haar ziet altijd veel af op vakantie door zon en chloor:) zal het eens moeten meedoen:)

 • Caro
  7 jaar ago

  ooh leuk , ik hou van perzikgeur:D
  voor de vakantie koop ik normaal altijd producten bij de kapper tegen de zon, maar had niet het gevoel dat het beter werktte dus heb ik het opgegeven:D maar dit ziet er wel heel erg leuk uit:D

 • 7 jaar ago

  Ziet er handig uit!

 • 7 jaar ago

  Zien er fijne producten uit!

 • 7 jaar ago

  Ik had nog zoiets willen halen, kon het nergens vinden was even vergeten dat,dat ook bij de kapper kon haha

 • 7 jaar ago

  Die lijn ruikt echt heerlijk hè? :D Ik heb de gel, erg fijn spul ook!

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close