Menu & Search

Look: gots the blues

De laatste tijd ben ik into blauw. Ik vind het mooi. Anders. Maar niet té opvallend dus perfect voor een random dag in de week. En voor bij dit godverdomde grijze weer dat juli ons al veel te vaak heeft gegeven. KLEUR! Bijna strictly M.A.C., deze look. Compleet per toeval. (Hey, ik ben soortvan een M.A.C. meisje.)

de break-down:

M.A.C. Paint Pot in Bare Study als oogschaduwbasis, M.A.C. oogschaduw in Orb op het gehele ooglid van wimperrand tot en met het wenkbrauwbot. De schaduw Satin Taupe in de plooi. M.A.C. Pearlglide Intense Eye Liner in Petrol Blue op de bovenste wimperrand en op de waterlijn. De liner boven de wimpers smudgen met Atlantic Blue oogschaduw. Wimpers in de zwarte mascara (ik gebruikte Max Factor Masterpiece) en de tippen blauw schilderen (M.A.C. Themyscira mascara uit de limited edition Wonder Woman collectie. Dat spul is éigenlijk te oud om veilig te gebruiken maar de enige blauwe mascara in mijn bezit op dit moment. Shame.) Afwerken met een wenkbrauwgel – M.A.C. Brow Set in Beguile – et le voila.

Op mijn huid enkel poeder, naakte wangen, naakte lippen. Wilde gewoon mijn ogen tonen. Uiteindelijk heb ik M.A.C. blush gebruikt in de kleur Peaches en Chanel lipstick in Chintz op mijn lippen aangebracht. Omdat blauw mooi matcht met peachy tinten.

22 Comments

 1. 4 maanden ago

  Does your site have a contact page? I’m having trouble locating it but, I’d like tosend you an email. I’ve got some suggestions for your blog you might be interested in hearing.Either way, great website and I look forward to seeing it improve overtime.

 2. 4 maanden ago

  Do you mind if I quote a few of your posts as long as I provide credit and sources
  back to your webpage? My blog site is in the exact same area of interest as yours and my
  visitors would genuinely benefit from a lot of the information you present here.
  Please let me know if this alright with you.
  Thank you!

 3. 4 maanden ago

  It’s going to be ending of mine day, but before
  ending I am reading this impressive paragraph to improve my know-how.

 4. 4 maanden ago

  This paragraph is really a good one it helps new internet users, who are wishing for blogging.

 5. 4 maanden ago

  Pretty! This was an incredibly wonderful article. Thanks for supplying
  this info.

 6. 4 maanden ago

  Pretty nice post. I simply stumbled upon your
  blog and wanted to say that I have really enjoyed surfing around your blog posts.
  In any case I’ll be subscribing to your feed and I am hoping you write once more very soon!

 7. Very pretty! Blauw is echt een winner in my books, zo veel zomerser dan zwart en we kunnen het inderdaad wel gebruiken :)

 8. 10 jaar ago

  Heel verleidelijk!

 9. 10 jaar ago

  Love it!

 10. 10 jaar ago

  Mooie look! Staat je goed!

 11. 10 jaar ago

  MAC! Euh ik, bedoel, MOOI! :-)
  Nee serieus, ziet er very pretty uit. Blauwe oogmake-up kan snel ordinair lijken, maar dit echt heel geslaagd.

 12. 10 jaar ago

  Heel erg mooi! Nooit gedacht dat blauw zo goed zou staan bij bruine ogen. Ik zou het ook eens moeten proberen bij mijn bruin-groene kijkers :)

 13. 10 jaar ago

  Heel erg mooi, ik hou van zo’n look!

 14. 10 jaar ago

  Lovely. Zo krijg ik ook zin om eens blauw te gebruiken!

 15. 10 jaar ago

  contrasteert mooi met je bruine ogen :)

 16. 10 jaar ago

  Heel mooie look! :) Staat je geweldig. :)

 17. 10 jaar ago

  Supermooie look! Zelf draag ik eigenlijk (te) weinig blauw … Mja

 18. 10 jaar ago

  Supermooi! Ik vind dat echt zo leuk bij bruine ogen. Vooral als het wat turkoois of paarsig blauw is. Ik heb zelf helaas blauwe ogen ;)

 19. 10 jaar ago

  I think I like!

 20. 10 jaar ago

  Feeling dat ik dit vaker bij je heb gezien, en as we speak vind ik ’t uiteraard mooi. Clean met ’n tikkeltje kleur, exactly wat jij en ik nodig hebben. En niet alleen wij, iedereen .. eigenlijk.

 21. 10 jaar ago

  Pretty! Ziet er echt mooi uit :)

 22. 10 jaar ago

  Oh die blauwe liner, fabulous ! Heb net blauwe mascara ontdekt en love it !