Menu & Search

Look: gots the blues

De laatste tijd ben ik into blauw. Ik vind het mooi. Anders. Maar niet té opvallend dus perfect voor een random dag in de week. En voor bij dit godverdomde grijze weer dat juli ons al veel te vaak heeft gegeven. KLEUR! Bijna strictly M.A.C., deze look. Compleet per toeval. (Hey, ik ben soortvan een M.A.C. meisje.)

de break-down:

M.A.C. Paint Pot in Bare Study als oogschaduwbasis, M.A.C. oogschaduw in Orb op het gehele ooglid van wimperrand tot en met het wenkbrauwbot. De schaduw Satin Taupe in de plooi. M.A.C. Pearlglide Intense Eye Liner in Petrol Blue op de bovenste wimperrand en op de waterlijn. De liner boven de wimpers smudgen met Atlantic Blue oogschaduw. Wimpers in de zwarte mascara (ik gebruikte Max Factor Masterpiece) en de tippen blauw schilderen (M.A.C. Themyscira mascara uit de limited edition Wonder Woman collectie. Dat spul is éigenlijk te oud om veilig te gebruiken maar de enige blauwe mascara in mijn bezit op dit moment. Shame.) Afwerken met een wenkbrauwgel – M.A.C. Brow Set in Beguile – et le voila.

Op mijn huid enkel poeder, naakte wangen, naakte lippen. Wilde gewoon mijn ogen tonen. Uiteindelijk heb ik M.A.C. blush gebruikt in de kleur Peaches en Chanel lipstick in Chintz op mijn lippen aangebracht. Omdat blauw mooi matcht met peachy tinten.

16 Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 1. Very pretty! Blauw is echt een winner in my books, zo veel zomerser dan zwart en we kunnen het inderdaad wel gebruiken :)

 2. 9 jaar ago

  Heel verleidelijk!

 3. 9 jaar ago

  Love it!

 4. 9 jaar ago

  Mooie look! Staat je goed!

 5. 9 jaar ago

  MAC! Euh ik, bedoel, MOOI! :-)
  Nee serieus, ziet er very pretty uit. Blauwe oogmake-up kan snel ordinair lijken, maar dit echt heel geslaagd.

 6. 9 jaar ago

  Heel erg mooi! Nooit gedacht dat blauw zo goed zou staan bij bruine ogen. Ik zou het ook eens moeten proberen bij mijn bruin-groene kijkers :)

 7. 9 jaar ago

  Heel erg mooi, ik hou van zo’n look!

 8. 9 jaar ago

  Lovely. Zo krijg ik ook zin om eens blauw te gebruiken!

 9. 9 jaar ago

  contrasteert mooi met je bruine ogen :)

 10. 9 jaar ago

  Heel mooie look! :) Staat je geweldig. :)

 11. 9 jaar ago

  Supermooie look! Zelf draag ik eigenlijk (te) weinig blauw … Mja

 12. 9 jaar ago

  Supermooi! Ik vind dat echt zo leuk bij bruine ogen. Vooral als het wat turkoois of paarsig blauw is. Ik heb zelf helaas blauwe ogen ;)

 13. 9 jaar ago

  I think I like!

 14. 9 jaar ago

  Feeling dat ik dit vaker bij je heb gezien, en as we speak vind ik ’t uiteraard mooi. Clean met ’n tikkeltje kleur, exactly wat jij en ik nodig hebben. En niet alleen wij, iedereen .. eigenlijk.

 15. 9 jaar ago

  Pretty! Ziet er echt mooi uit :)

 16. 9 jaar ago

  Oh die blauwe liner, fabulous ! Heb net blauwe mascara ontdekt en love it !