Menu & Search

Look du jour: koperen look vs. smokey groen

Dezelfde basis met heel andere ooglooks. (Ok, en een cameo voor hot pink.)


Oeh-la, er is zoveel drama gaande in de (online) beauty scene op ’t moment! De dag gaat komen dat ik ook mijn zeg doe, maar op dit moment zoek ik mijn toevlucht in make-up. (Haha, I KNOW, shocking! 👽)

Zoals ik al vertelde in mijn vorige blogpost, ben ik aan het experimenteren met ooglooks. Mijn liefde voor oogschaduw heeft best lang op een lager pitje gestaan – ik was altijd al meer all about that lip – maar die oude vlam is terug aangewakkerd en ik start tegenwoordig elke dag met ‘iets nieuws’. Wel op basis van mijn gewoonlijke, vertrouwde oogschaduw palettes…

Elke keer wat anders dus, maar ik betrap mezelf er op dat ik vooral naar roest- en kopertinten pak. En dan niet enkel voor m’n oogleden, nenee, ik creëer graag/automatisch monochrome looks. Zelfs wanneer ik voor een uitgesproken kleur ga (hi, fuchsia!) vindt die z’n weg naar meerdere features. Hot pink op de lippen, sure! Maar ook op de ogen, want waarom niet?

 

(Gah, loving die look trouwens. Snap niet dat ik daar niet eerder opgekomen was.)

Ik heb voor de sport twee looks gemaakt hieronder, telkens op basis van koper. Daarbij gebruikte ik telkens dezelfde foundation (Lancôme) + highlighter (Make Up For Ever) + blush (NARS, nog niet met jullie gedeeld) en vertrok ik vanuit m’n favoriete oogpotlood (Chanel Sable, limited edition en bijna op 💔) maar bij de ene ging ik helemaal monochroom en bij de andere opteerde ik voor de andere kant van het kleurenwiel (groen, dus).

Wat draagt jouw voorkeur: mijn go-to koperen look
(uiteraard mijn favoriet) of de meer dramatische
groene smokey eye?

 

0 Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.