Menu & Search
L’Occitane: Terre de Lumière

L’Occitane: Terre de Lumière

Terre de Lumière, het nieuwe parfum van L’Occitane, is de olfactorische vertaling van het gouden zonlicht dat de Provence goud kleurt in de momenten vlak voor zonsondergang. Neuzen Calice Becker, Shyamala Maisondieu en Nadège Le Garlantezec tekenden voor de eerste gourmand van het huis een compositie uit als volgt:

top: bergamot, ambrette, roze peper
hart: honing, lavendel
basis: bittere amandel, acacia, tonka, witte muskus

Terre de Lumière opent fris met zonnige bergamot, heel subtiele roze peper en een zwoele wind van ambrette. Een zoet, gourmand hart opent zich en ik ruik de amandelbloesem en tonkaboon, overgoten met honing. Het parfum markeert de grens waar de Provence en de gourmandtrend van de afgelopen jaren elkaar ontmoeten. Een love it or hate it soortvan geur die mij soms wel en soms niet kan bekoren; ik vind het lekker in de ochtend, om aan te brengen voor ik naar kantoor vertrek op een lente-borderline-zomer-dag, maar de complexe compositie triggert dan weer te veel prikkels voor ’s avonds. Kanttekening: that might just be me.

€65 / 50ml – €89 / 90ml

Save

Save

Save

Save

Save

Save

3 Comments

  1. 11 uur ago

    Awesome issues here. I’m very satisfied to peer yourpost. Thank you a lot and I am having a look ahead to touch you.Will you please drop me a mail?

  2. 11 uur ago

    Thanks for sharing your thoughts on website. Regards

  3. 3 dagen ago

    bookmarked!!, I really like your website!