Menu & Search

L’Occitane Peony Perfecting Toner

Oh, ik hou er van wanneer een fijn skincare product ook nog eens lekker ruikt! Daar ben je bij L’Occitane eigenlijk wel voor aan het juiste adres – Captain Obvious reporting for duty – maar toch extra kudo’s voor hun Pivoine Sublime Perfecting Toner. Want die ruikt naar rozen en pioenen. Zie je de hartjes in mijn ogen, lieve lezer?

everything’s coming up roses

Nu ben ik niet de grootste skincare snob (toegegeven, ik héb een checklist) maar een product enkel gebruiken omdat het lekker ruikt? Beleefde giechels mijnentwege. Bij het testen van iets nieuws is de geur een bijkomend detail. Buitensporig stinkende uitzonderingen vinden bijwijlen alsnog hun weg naar mijn routine – ik ben fan van de Dermalogica Skin Smoothing Cream, ondanks het feit dat ik hem een beetje naar (sorry!) vuilnis vind ruiken – maar een product dat fijn werkt én voor een klein olfactorisch feestje bouwt? Bring it!

Deze Pivoine Sublime Perfecting Toner van L’Occitane is een frisse, hydraterende toner geformuleerd met o.a. pioenroosextract. De plantensuikers uit de wortel van de bloem corrigeren onregelmatigheden in de huidtextuur. Mijn huid wordt er blij van: mooi egaal, opgefrist, klaar voor de volgende stap. Heb ik al vermeld dat hij lekker ruikt? (Lalala…) Ik breng hem aan in mijn handen – watjes zorgen voor te veel frictie én zo spaar ik beetje waste uit – na het reinigen en voor mijn serum en/of dagcrème. Simple comme bonjour en een leuke (roze) noot ’s ochtends.

kort

+ mooie verpakking (#teamroze)
+ goed te doseren door vernauwing
+ formule zonder alcohol
+ maakt mijn huid blij
+ frisse, mooie geur voor ’s ochtends
+ formule zonder parabenen
– gelimiteerd (lenteproduct)

*
bij L’Occitane boetieks, Inno, Ici Paris XL
€18 / 200ml

samples

Save

2 Comments

  1. 6 jaar ago

    Ik heb ‘m ook. Ik word altijd zo happy als ik naar dat flesje kan grijpen :-)

  2. 6 jaar ago

    Oh wist niet dat die gelimiteerd was? Die van L’immortelle van L’Occitane is ook goed btw.