Live cam: vanavond van 5 tot 6 (afgelopen)

Live cam: vanavond van 5 tot 6 (afgelopen)

Live cam: vanavond van 5 tot 6 (afgelopen)

Vanavond om zeven uur ga ik gezellig op restaurant en dat is altijd een fijne reden om mezelf op te tutten, me thinks. Van vijf tot zes maak ik me klaar en ik zet de webcam aan. Help me een outfit kiezen, kijk hoe ik me opmaak (in één uur, tricky!) en klets ondertussen over make-up, fashion en random dingen.

De live cam sessie zal >> hier << plaatsvinden.

Het was weer heel tof – bedankt, dames!

10 Comments

 • Marloes
  7 jaar ago

  Het was gezellig! Echt leuk om jou (en Nini ofcourse) te zien! Jullie zijn gorgeous!

 • 7 jaar ago

  leuk zeg, jammer dat ik dan niet thuis ben!

 • 7 jaar ago

  Damn! Ik was niet thuis! :(

 • Sariitha
  7 jaar ago

  Damn heb het net gemist!

 • 7 jaar ago

  Wat gaaf! Helaas is mn visite er dan net :-(

 • 7 jaar ago

  Superleuk, ik kan niet wachten :)

 • Laura
  7 jaar ago

  Ik ga zeker een kijkje komen nemen! :)

 • Anneleen
  7 jaar ago

  Ooooh leuk :D

 • 7 jaar ago

  Super initiatief seg! :)

 • 7 jaar ago

  Okeee ik ga kijken : ) Ik heb je een friend request gestuurd onder Fraukeex3, wil je die accepteren? Anders kan ik niet kijken :P

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close