Menu & Search
lighten up: Estée Lauder Double Wear Stay-in-place Eye Pencil in ‘Pearl’ & ‘Gold’

lighten up: Estée Lauder Double Wear Stay-in-place Eye Pencil in ‘Pearl’ & ‘Gold’

Ik hou van de huidige trend van de frisse, heldere en zo natuurlijk mogelijke look. Ik kan daarbij echter alle hulp gebruiken… Hallo make-up! Eén van mijn favoriete truukjes voor een uitgeslapen oogopslag? Een licht lijntje onder de ogen.

Ik heb ondertussen een heel arsenaal aan lichte, metallic oogpotloden. Goud, khaki, beige,… Geen wit. (Nooit wit, dat is hard en oogt onnatuurlijk.) Favoriet du jour – om heel eerlijk te zijn, deze heeft Holy Grail potentieel – is het Estée Lauder Double Wear Stay-in-place oogpotlood in ‘Pearl’. Op mijn witte winterhuid redelijk nude wanneer subtiel aangebracht. Maakt een enorm verschil qua oogopslag, een gezonder alternatief voor vijf straffe koffies ofzo. Brengt mooi aan, is heel goed te vervagen (met de andere kant van het potlood waar een smudger is geïmplementeerd) wanneer nog niet helemaal droog, want eens droog: onwrikbaar. <3 Ik gebruik hem ook graag in het putje van mijn oog om op te lichten, blijft beter zitten dan een poeder maar oogt iets onverzorgder doch meer lived-in, wat an sich ook wel een look is waar we de laatste tijd naartoe graviteren.

De ‘Pink Gold’ staat op de wishlist,die is altijd uitverkocht … Ik heb de potloden nog niet gebruikt als liner op het bovenste ooglid, ook gewoon omdat de kleuren daar niet toe uitnodigen, maar de bovenvermelde eigenschappen lijken mij redelijk garant te staan voor een zalig oogpotlood. Hebben jullie er al ervaring mee?

lightenup

verkrijgbaar bij de parfumerie, €22,24

4 Comments

  1. 7 jaar ago

    Oeh, echt heel erg mooi hoor zo’n subtiel effect ermee :)

  2. Dat doet er mij aan denken dat ik dringend die van mij eens moet gebruiken, lookin’ good babe! x

  3. 7 jaar ago

    Ik heb de groene en blauwe variant en ik vind ze echt GE-WEL-DIG! Deze twee staan nog op de wish list.

  4. Ik gebruik altijd een huidskleurig potlood van MAC in de waterlijn. Deze potloden zien er ook veelbelovend uit!