Liefde : Yves Rocher Les Plaisirs Nature Bad- en Douchegel

Liefde : Yves Rocher Les Plaisirs Nature Bad- en Douchegel

Last christmas I gave you my heart …

Het wordt tijd dat ik er eens een artikeltje over schrijf : mijn favo douchespul. Meestel gebruik ik zeepjes (van In De Watten of The Secret Garden) maar zo heel af en toe heb ik zin in een douchegel. Dan grijp ik altijd naar de Les Plaisirs Nature in vanille, van Yves Rocher. Maar nu kwamen ze afgelopen kerst toch wel met een marron glacé variant af, zeker?

Als er één ding is waar ik absoluut niet kan afblijven dan zijn het lekkere gesuikerde kastanjes – en daar ruikt deze douchegel exact naar! Hij was L.E. voor kerst, maar vorige week stapte ik naar mijn dichtsbijzijnde filiaal en de winkeldame haalde deze nog uit het magazijn voor mij. Ah! Zooo geweldig … Zolang het nog guur weer is, douche ik dus met deze lieverd. Hij schuimt rijkelijk (ik gebruik een douchepuff) droogt mijn huid absoluut niet uit en z’n parfum blijft nog uren subtiel nageuren. Mmmm :liefde:

Als de lente dan eindelijk arriveert, ga ik een fris en fruitig geurtje uitkiezen. Ze hebben keuze tussen framboos, perzik, aardbei en olijf. Er is ook nog het tropische kokosnoot – niet mis voor deze zomer -of misschien wil ik wel gewoon terug een zwoel geurtje à la vanille of bosbes …

Wat is jouw favo geur uit de reeks ?

Les Plaisirs Nature Bad- en Douchegel is te koop bij Yves Rocher filialen of on-line voor €5 per 400ml. Als je on-line bestelt, gebruik dan de Joliette code (PR0904) voor een extra parfum mini bij je bestelling!

Meer Joliette

8 Comments

 • 8 jaar ago

  Ohhh … als bodylotion lijkt hij me heerlijk!

 • 8 jaar ago

  Die roze is framboos of aardbei , braambes is een paarse. Maar die is echt héérlijk, vind ik ook wel … Toen ik 12 was ofzo, was het mijn dagelijkse parfum. Lekker zacht en subtiel zwoel. Yum :love:

 • 8 jaar ago

  Heb hem ook :-) en ook nog de bodylotion ervan en ook nog het Eau de Toiletje !!!! Pure lust is het die geur!! ;-)

 • Fleur
  8 jaar ago

  Die heb ik ook ! :love: Hij is echt heerlijk, de eau de toilette is ook fijn trouwens :yes:

 • Nathalie
  8 jaar ago

  van YR hou ik enorm van die braambes geur (of ik denk toch dat het dat is, die donkerroze) :)

 • 8 jaar ago

  De haver is ook echt heel lekker! Mijn favorietjes zijn kokos, vanille en perzik, hmmm :D
  .-= – Mijn laatste post : Problemen met concentreren? Oh look, there’s a kitty! ;) =-.

 • 8 jaar ago

  ik had perzikhiervan :D

 • Naomi
  8 jaar ago

  Kokos!! Mmmmm!!! :love:

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close