Welkom, lieve lezer! Joliette publiceert op maan/donderdag. (: (Ok, en ook vaak zaterdags, lalala...)

Let’s talk Snapchat

Let’s talk Snapchat

De kans is groot dat uw geschiedenis in Snapchat – als u die heeft – een beetje anders is dan die van mij. Ik gebruikte de app tot voor een paar weken namelijk vooral om met de mama en de zus te communiceren. Want tegen sommige vrouwen in je leven durf je schaamteloos lelijk zijn en scheve koppen trekken… Heel het concept van de tijdelijke snaps staat mij wel aan en lokt uit om foto’s te delen die ik normaal nooit permanent op het internet zou gooien.

“Kijk mij nonchalant lelijk zijn.”

Let wel: dit betreft het gecontroleerd soort van lelijk, want je weet nooit of uw moeder uw snap gaat screenshotten en aan haar collega’s gaat laten zien. (Dat gebeurt.)

“Kijk, kijk, KIJK! Ok, te laat.”

Een grappige vier-seconden-snap van iemand anders willen delen met je tafelgenoten en de rode wijn omstoten.

Favoriete functie, echter? De ‘my stories’… Korte filmpjes en foto-sequenties van andere snappers kijken is veel leuker dan YouTube.  Ondertussen maak ik mij steeds vaker schuldig aan het vastleggen van dagdagelijkse momentjes, het instant delen van ontdekkingen du moment (tellen embargo’s op snapchat, eigenlijk?), brainfarts op en na events, etc. Hoewel ik éigenlijk altijd vergeet te snapchatten on the go, dus veel snaps bestaan uit – zie boven – marginaal zetelhangen… Ik oefen, ik oefen! Maar dus. Om even reclame te maken voor mijn account: ik ben Lalalishaaa. Tips van wat je wil zien op m’n my story zijn ten zeerste welkom.
Snaps bovenaan zijn van: een make-up projectje met de zus als model. / Op de 26ste verdieping van The Hotel tijdens de Girl Geek avond deze week. / Post-frietjes zetelvegeteren op een vrije avond is HET BESTE! / De nacht voor ik op een nieuw kantoor begon, slaapspray om niet met donkere wallen te komen aanzetten.

“Ik heb een keicool leven.”

Maar vergeten te snappen tijdens een event. Allez kom, wie durft er schaamteloos haar iPhone bovenhalen tijdens een fancy brunch? (Jij? HIRED!)

lalalishaaa

8 Comments

 • 3 jaar ago

  OMG da kussentje waar je ipad op ligt. NEED!

 • ksenia persoons
  3 jaar ago

  hi ! I use snapchat very much ! I love that app . I’m very active on snapchat because it is so funny. Most of all I take picture of me and my friends or just what I’m doing at that moment. I’ts so easy because you just take a picture and your friends know what you’re doing. Otherwise, when you don’t usesnapchat you have to send a message or something like that to let it know.

  But of course there are disadvantages on snapchat. The most annoying and funnie is maybe when I send pictures to my best friends. I don’t care how I look because I know that they don’t take a printscreen. But when I want to send pictures to boys,. I have to look at my best and than it is important that you send decente and beautiful pictures.

  I mentioned earlier that printscreens are one danger. But of course that responibility is yours.

  In the beginning when snapchat cames up you coudn’t send text messages to people only de small text by your picture. but now you can send texts seaperately. so that is very handy. But one had to remember what you said before because the text goes away when you go back to the startscreen.

  Snapchat is one of the populairstes apps now. So I hope it will stay very hot for a long time !

 • 3 jaar ago

  Ik heb je toegevoegd! Ik ben ook allesbehalve een fervente Snapchatter. Wel een goed idee om het met je ma te doen. Ik ga de mijne straks aan het werk zetten ;-).

 • 3 jaar ago

  ik heb zelfs geen smartphone xD

 • Ik zie het steeds meer voorbij komen. Ik gebruik het zelf niet. Misschien toch eens naar gaan kijken…

 • 3 jaar ago

  Snapchaaaat <3

 • 3 jaar ago

  Ik gebruik dat dus niet… Ik ben echt archaïsch als het op dit soort dingen aankomt. Ben eindelijk begonnen met af en toe eens een selfie te pakken of mijn eten te fotograferen. Dit is nog way too pro voor mij :-)

  • 3 jaar ago

   Hahaha :) Ik ben het andere uiterste, denk ik. Zo van “Ooeh, iets nieuws!” en BAM! on it. Maar snapchat is écht wel leuk, vind ik.

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close