Menu & Search

Les Beiges de Chanel – Poudre Belle Mine Naturelle N°40

En plots was het zomer. Plots, ja, dus ik help mijn ‘zomer’huid een beetje met het nieuwe natural glow poeder van Chanel: het Poudre Belle Mine Naturelle in N°40 uit de les Beiges de Chanel lijn. Lalala … #loveit
And suddenly it’s summer. Just like that. I’m helping my ‘summer’ skin by faking a little pretty using the new Chanel natural glow powder ‘Poudre Belle Mine Naturelle‘ in N°40 from the les Beiges de Chanel line. Lalala … #loveit

Iedereen rond mij lijkt verliefd op dit poeder en ik zie het overal uit make-up tasjes worden opgeduikeld,  er wordt over geblogd, gepraat, … Bon. Ik moest hem ook testen, zoveel is duidelijk. Het werd een donker beige, om een beetje zon op mijn gezicht te toveren – u begrijpt: door het tragische voortslepen van de lente-die-eigenlijk-herfst-is heeft het weinige beetje waterzon enkele sproeten tevoorschijn doen komen en een zomerse kleur nagenoeg volledig achterwege gelaten. Ugh. Dus le voilà: een healthy summer glow in een compact, daar zegt yours truly geen nee tegen.
Gewapend met een kabuki kwast kreeg ik een heel naturel, zomers resultaat. Aanbrengen in een ‘3’-vorm: slapen, half op / half onder jukbeenderen (contour-wise, daarboven doe ik mijn blush), op kaakbeen, heel klein beetje op de neus en in de hals. Ik ging in de look hieronder ook over mijn arm. Toegegeven, deze Beige de Chanel N°40 is een fijn poeder. Het resultaat is perfect en blijft uren zitten. Het is echter wel een flinke hap uit het budget, maar hey, it’s Chanel…

Everybody around me seems to be in love with this powder. It keeps popping out of make-up bags, up on blogs, into conversations, … I just had to test it myself. The N°40, a darker beige, fakes a bit of a light tan – casually, nonchalantly, bonne mine à la Parisienne. Which, after a tragically gloomy spring, I kind of sort of NEED. So when this compact arrived, I grabbed a kabuki and sweeped some of that sun powder on my face. (And neck. And arm.) I apply it as something in between a bronzer and a contouring powder: on my temples, halfway on and under my cheekbones, jawbone, on my nose and in my neck, chest and – if exposed – my shoulder. I have to admit: this is one fine powder. Looks perfectly perfect on my skin and stays put for quite a few hours. Rather expensive, though, but, dear reader, it is Chanel… 

Full look

Super easy, quick look: Les Beiges de Chanel Poudre Belle Mine Naturelle in ‘N°40’ – Bourjois Healthy Mix Foundation in ’52 Vanilla’ (as a light concealer) – M.A.C. Eye Shadow in ‘Grain’ – M.A.C. Brow Set, transparant – Chanel L’Inimitable in ’57 Blue Note’ – Bobbi Brown Tube Tint in ‘Pink Cloud’ gloss

vekrijgbaar available in Belgium
@ de parfumerie (permanent)

prijs price
€48

29 Comments

 1. 9 jaar ago

  Wat een per-fect resultaat!! Het enige minpunt is (natuurlijk) €48… :-(

 2. 9 jaar ago

  Looking good!! En ik ben er ook nog steeds fan van!

 3. Malika
  9 jaar ago

  Very pretty :)

 4. 9 jaar ago

  Die wil ik ook echt super graag uittesten! Die blauwe mascara van Chanel staat je ook echt super mooi :)

  • 9 jaar ago

   Thx! Vind hem ook heel leuk. :D

 5. 9 jaar ago

  Een pareltje zo mooi!

 6. 9 jaar ago

  geweldig product! ik heb hem zelf ook :)

 7. 9 jaar ago

  Bedankt hoor, weer iets expensive om op m’n wishlist te zetten. Jouw blog kost me veel geld haha :D

 8. 9 jaar ago

  Ziet er zoo mooi uit!!

 9. 9 jaar ago

  Thanx for the review! Ik wil dit poeder echt héél hard… Maar eerst ga ik m’n poeder van Jane Iredale opgebruiken ;-).

 10. 9 jaar ago

  Deze zou je toch alleen al willen hebben voor de verpakking hé!
  Mooi effect op je gezicht.
  Ik heb altijd een beetje schrik van bronzers (ultrableek) maar misschien dat ik me er deze zomer toch eens aan waag…

 11. 9 jaar ago

  Love the quick look :)

 12. 9 jaar ago

  Wat zie je er prachtig uit. Je bent zo mooi!

 13. 9 jaar ago

  super! you pretty lady! heel mooie review

 14. 9 jaar ago

  Wauw!
  wat is die mooi
  Hij staat je ook echt heel pretty.

 15. 9 jaar ago

  Mooie en mooie foto’s weer!

 16. 9 jaar ago

  prachtige look :)

 17. 9 jaar ago

  Ik ben een héél grote fan en sleur hem echt overal mee naartoe :D

 18. heel mooi, en de blauwe mascara is ook super geslaagd!

 19. 9 jaar ago

  Wat een mooi product zeg! Ik vind de foto’s ook erg mooi, sta je prachtig op!

 20. 9 jaar ago

  Mooi product! Staat je ook goed, heel natuurlijk! :D

 21. 9 jaar ago

  Staat je very nice!

  XO

 22. 9 jaar ago

  pretty! je foto’s zijn weer to die for, en je straalt helemaal op de full face! dit poedertje steekt echt al heel lang mijn ogen uit, maar mijn portefeuille schreeuwt telkens weer opnieuw in utter horror wanneer ik richting IPXL stap om ‘m te halen.

 23. 9 jaar ago

  Gorgeous look!

 24. 9 jaar ago

  er bestaat een bepaalde manier van aanbrengen??? en ik maar smeren! en wat voor een kwast is dat???