Menu & Search
Lenalena pour les recessionistas – partie trois

Lenalena pour les recessionistas – partie trois

Op een blauwe maandag sukkelde ik op de blog van ene Lenalena (Lenalena est là). Ze had nog maar twee artikels geschreven, maar ik was fan en wilde meer. Ze schreef ook meer, ik bleef – uiterst geamuseerd en luidop giechelend – lezen.
Ik wist Lena te strikken voor een column op Joliette (dankbetuigingen mag u en masse naar het gekende e-mail adres sturen, danku). Een tweede volgde. Vandaag de derde! (Happydance toegelaten.) Ondertussen schreef mevrouw voor Elle – een artikel waarvoor ze zichzelf een maandlang in een LBD hees. Juistem. Daar willen we alles over weten! Read on, ladies …

Je n’ai pas fait ça pour rien.
Over kromme dwergenbenen, whisky bij het ontbijt en meer bewijs in één blogpost dan in een heel seizoen CSI.

Hierna zal ik het er niet meer over hebben. Beloofd. Maar dit moet er nog even uit. Al is het maar omdat ik er om 10u ‘s ochtends al whisky door begon te drinken. En omdat Mich de foto’s genomen heeft. En omdat ik nog steeds de vraag krijg: heb je écht een maand lang hetzelfde kleedje gedragen?

Waarom die whisky? Wel, whisky drinken wanneer je als ontbijt 1 Dinosauruskoek gegeten hebt, maakt je losser. Waardoor je (of ik toch) beter op de foto staat. En niet als Chandler. Ik zeg het u: de conversatie tussen Monica en Chandler = de conversatie tussen Mich en mij in onze keuken/fotostudio.

***foto’s intussen verwijderd door host***

Hier is dan het volledige outfitpakket. Est-ce qu’il ya des favorits? Des ‘plus-jamais-de-ta-vie’? Let wel: ik heb het over de klerencombinaties en niet over mijn hoofd of houding. Er zitten er een paar tussen waarop ik koppen trek waarvan ik hoop dat ze eenmalig waren en op andere foto’s lijkt het dan weer alsof ik van die kromme dwergenbenen heb. Ik mag dat zeggen, want mijn pinken staan nog krommer dan dwergenbenen. Maar ik wou geen foto’s uit de reeks knippen. Want dan lijkt het alsof ik dat kleedje maar een achttal keer gedragen heb. (Ja, ik zou veel wegknippen) Dus hier is het harde bewijs: suck that, CSI!

En voor ik alle boze dwergen op mijn dak krijg: hier een foto van mijn kromme pinken. Die en plus nog eens veel te kort zijn. En wanneer ik naar concerten ga, moet ik op harde plastic bekers staan om iets te kunnen zien. I’m on your team.

f o t o ‘ s : Mich Leemans (minus pinkies –> Leen)
a r t i k e l : Leen Van Severen

 

8 Comments

 1. 11 jaar ago

  Had er al over gelezen in de ELLE, maar nu ik de volledige outfits zie vindt ik het nog leuker! Respect voor Lena ;)
  DOGS+DRESSES

 2. 11 jaar ago

  Geweldig geschreven en mooie outfits! Heel inspirerend vind ik dat… ;)

 3. 11 jaar ago

  Superleuk artikel :)

 4. 11 jaar ago

  Heel leuk geschreven en ik hou echt van alle outfits!

 5. 11 jaar ago

  Zalig :D

 6. 11 jaar ago

  Geweldig geschreven :D

 7. 11 jaar ago

  Ze schrijft echt supergoed :)

 8. 11 jaar ago

  Wat een leuk artikel!