Welkom, lieve lezer! Joliette publiceert op maan/donderdag. (: (Ok, en ook vaak zaterdags, lalala...)
Le Petit Marseillais: les P’tits Bonheurs!

Le Petit Marseillais: les P’tits Bonheurs!

Le Petit Marseillais: les P’tits Bonheurs!

info

nieuw bij de drogist en in de supermarkt

meer info op Lepetitmarseillais.be

tekst: Lisha
foto’s: Lisha

Ik verklapte het al begin dit jaar: ik hou van het Franse Le Petit Marseillais onder de douche. Favorieten tot nu toe waren de douchegels met oranjebloesem en zachte amandelmelk, de douchegel met vanille doe ik altijd in bad en onze handzeep-pomp vul ik bij met mandarijn & limoen douchegel, want die ruikt zo lekker fris en fruitig. Ik vind het dan ook heel leuk om vier nieuwe douchegels van Le Petit Marseillais te mogen aankondigen. De P’tits Bonheurs – of kleine geluksmomentjes, kleine dagelijkse verwennerijen – lijn bestaat uit: Au Pays du Miel & une Nuit (met honing), Ma Pause Coco-ning (met kokosboter), Ma Vie en Rose (met rozen) en, yum yum yum, Croquez la Fraise à Pleines Dents (met aardbei). Deze vier nieuwe geuren zijn ontworpen om je vrolijk te maken, om een beetje van de Provençaalse zon in de badkamer te laten schijnen.

les P’Tits Bonheurs:

 

Les P’tits Bonheurs Coco:

Ma Pause Coco-ning

“Zin om even te ‘coco-en’? Probeer dan onze hydraterende douchecrème met kokosboter.”

Een zalige, warme kokosgeur die me kalmeert en een behaaglijk gevoel geeft. Een fijne cocooning douchegel met tropische vibes … Wordt dit de favoriet deze zomer? Hmmm, ik denk het niet, want a/ zie de P’tit Bonheurs hieronder en b/ ik tip deze als lekkere herfst- en wintergeur, wegens hoog ik-kruip-eerst-onder-de-warme-douche-en-vervolgens-in-een-gezellige-fluffy-sweater gehalte. *-*

 

Les P’tits Bonheurs Rose:

Ma Vie en Rose

“Bekijk het ‘leven door een roze bril’ en ontdek de hydraterende douchecrème met handgeplukte rozen uit de Provence.”

Oh-la-la! Calling all fans van roze(n), deze dromerige douchegel is onweerstaanbaar vrolijk en romantisch! Een uitbundige geur om de dag fris en monter te starten … ok, ok, en een beetje verliefd. (Tip: laat deze achter in de douche van jouw chouchou. #guerillahartjes)

 

Les P’tits Bonheurs Honing:

Au Pays du Miel & un Nuit

“Laat jezelf meevoeren op een betoverende reis naar het ‘land van melk & honing’ met onze hydraterende douchegel met gouden honing uit de Provencaalse Alpen.”

Een hele lekkkkere douchegel, lieve lezer, eentje om mee onder de douche te springen voor het slapengaan. Ik ruik vooral zoete dromen wanneer ik deze bus openklik (maar ik heb mezelf mogelijk al geconditioneerd, lalala…)

 

Les P’tits Bonheurs Fraise:

Croquez la Fraise à Pleines Dents

“Onze nieuwe douchegel met gariguette aardbeien uit Zuid-Frankrijk nodigt je uit om je tanden in z’n zoete parfum te zetten. Z’n genereuze schuim en fruitige geur zorgen voor een beetje tederheid en plezier onder de douche.”*

Ik weet niet zeker of je hartjes of aardbeitjes in mijn ogen kunt zien nu, maar feit is in alle geval: dit is mijn favoriet van ’t moment! Zoet, fris en fruitig onder de douche. Yum!

*De vertaling hierboven haalde ik uit mijn persbericht en niet van de verpakking (wat ik bij de douchegels hierboven wél gedaan heb, maar van deze aardbei variant heb ik een Franse bus, van de andere een Nederlandse) dusss de uiteindelijke tekst zal anders zijn. Toch even ter info! n_n

Zit er eentje bij voor jou?

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

3 Comments

  • 8 maanden ago

    Die hebben toch altijd heerlijke producten! Ik heb de Miel en Kokos, mijn favorieten!

  • 8 maanden ago

    @ SHARON: Die is echt héérlijk! *-*

  • 8 maanden ago

    Oehh die melk en honing variant is volgens mij echt goddelijk!

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

 

  

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close