Lazy Sunday: De nieuwste M.A.C. collecties

Lazy Sunday: De nieuwste M.A.C. collecties

Ik neem vandaag een lekker luie zondag! Deze keer zorg ik niet voor de inhoud van dit artikel, maar jij. Want ik had namelijk eens graag gehoord wat jullie mening is over de laatste nieuwe M.A.C. collecties. Vond je Venomous Villains geweldig of eerder teleurstellend? Kijk je uit naar A Tartan Tale (kerst) of sla je die over en ga je ineens voor Cham Pale (januari 2011)?
Deze winter kunnen we naast A Tartan Tale ook nog een kleine collectie verwachten onder de naam Stylishly Yours en een nieuw assortiment aan ‘kissable lipstick’ die Peackocky zal gaan heten. En ondertussen komt M.A.C. ook nog met een luxueuzere lijn, met verpakkingen die zijn ontworpen door Marcel Wanders (november) – maar om de één of andere reden spreekt die mij helemaal niet aan. Jou wel?

Voor volgend jaar zijn er trouwens roddels over een Wonder Woman collectie. Wat vind je daar van?

22 Comments

 • Alma
  7 jaar ago

  Ik vond Venomous Villains op zich wel leuk, maar niet zo ah-mazing als ik had gehoopt.. Ik kijk uit naar a Tartan Tale en de Wonder Woman collectie!

 • 7 jaar ago

  i love mac dus kijk al uit naar de volgende collecties!

 • 7 jaar ago

  Venomous Villains was echt de collectie voor mij dit jaar. Heb een nagellakje, twee mineralized eyeshadows en een lip gelee gekocht en ben nog aan het twijfelen over een beauty powder en een lipstick (als ze die nog hebben). Maar doordat ik zo op VV gefixeerd was heb ik me nog helemaal niet verdiept in de volgende Mac collecties. Alleen Tartan Tale spreekt me niet zo aan. Vind de verpakkingen niet zo mooi.

  • Lisha
   7 jaar ago

   Idem! Ik keek echt al superlang uit naar VV en A Tarta Tale vind ik maar niets.

 • 7 jaar ago

  Ik vond Tartan Tale op de productfoto’s zo yuk! DX Maar nu er wat meer uit zijn zit er misschien wel een oogschaduw tussen die ik wil. Ik ga dus toch voornamelijk voor de andere collecties gaan denk ik :)

  • 7 jaar ago

   Ik vind de Tartan Tale collectie ook niet zo mooi! De kleuren zijn misschien wel tof, maar ik vind de oogsetjes e.d. te klein voor hun prijs. En ik heb een hekel aan tartan dussss … tja. Heb ik even tijd om te bekomen van de VV aankopen, lol! En daarna: Cham Pale it is!

 • 7 jaar ago

  Er zit in elke collectie wel iets wat ik een mooie kleur of mooi product vind eigenlijk… :bloos:

 • W.
  7 jaar ago

  Ik heb alleen een tinted lipcondionter van Mac. Het is voor mij gewoon te duur om zo even te kopen dat vind ik wel erg jammer, want het zijn echt zulke mooi producten en ik zou ze graag uitproberen:(

 • 7 jaar ago

  Cham Pale intrigeert me wel – al vrees ik een beetje voor de pigmentatie van de kleuren. Venomous Villains vind ik geweldig! Vooral Toxic Tale staat op n°1 in mijn wishlist. :luv:

 • 7 jaar ago

  A tartan tale spreekt mij wel redelijk aan, vooral omdat ik vorig jaar zo’n spijt had dat ik geen enkel facepalette gehaald heb :) Wie weet kan het dit jaar wel :D

  • 7 jaar ago

   Ja, lijkt me wel handig voor in de handtas! Ik wilde dit jaar eigenlijk een mini brush set kopen maar vind het zakje dat erbij hoort echt spuuglelijk :oeps: Maar heb ook geen zin om nog een jaar te wachten dus ik duw ze waarschijnlijk in een ander tasje XD

 • 7 jaar ago

  Ik ben benieuwd naar alle nieuwe collecties :)

 • Jessica
  7 jaar ago

  Ik heb totaal niks met MAC en ben dan ook een beetje teleurgesteld dat dit alweer het vierde artikel op rij is met dit onderwerp. Wat afwisseling zou leuk zijn.

  • 7 jaar ago

   Zoals je ziet hebben veel anderen er wel iets aan. ze kan niet voor iedereen goed doen. Dan sla je dit artikeltje toch gewoon over? zo simpel is het

   • Kelly
    7 jaar ago

    Helemaal mee eens!
    Als iemand een afwisselende site heeft, is Lisha het wel :)

   • 7 jaar ago

    Bedankt, lieverds. Leuk om te lezen dat jullie wat aan de artikels hebben enzo.

  • 7 jaar ago

   Vind dit wel een beetje jammer voor Lisha. Weet je wel hoeveel tijd ze in zo een artikel steekt? En om ze zo snel online te laten komen nu ze een vaste job heeft? Want niemand heeft wat aan die swatches volgende week want dan is alles uitverkocht, nu hebben we er wel wat aan. Ik vind dat ze wel eens een thumbs-up verdient hiervoor ipv dit. Als je het niet aanspreekt, dan lees je toch gewoon het volgende artikel? :)

   • Lisha
    7 jaar ago

    Een full-time job + bloggen is inderdaad niet een evidentie heb ik de afgelopen week gemerkt :oeps: :nono: Maarrrrr ik moet echt bloggen of ik word helemaal lastig. Zonder fotograferen, schrijven en kletsen over cosmetica trek ik het echt niet, haha.

    Thx voor de thumbs up. :love:

  • 7 jaar ago

   Ik kijk al meer dan een jaar uit naar de VV collectie dus ben even overboard gegaan met de artikels. Er staan er nog gepland, maar ook een heleboel andere artikels die niets met M.A.C. te maken hebben. :) Excuses voor de overload – ben een beetje enthousiast, haha. ;)

 • 7 jaar ago

  Ik ben benieuwd naar Cham pale en naar A Tartan Tale ^^
  Allebei heel erg mooie collecties!

 • 7 jaar ago

  Die Wonder Woman ben ik heel benieuwd naar, verder ben ik vooral benieuwd naar de Cham Pale ^^

 • Sariitha
  7 jaar ago

  Ik vond deze collectie wel ok. Ik verwacht veel van de cham pale collectie, ik ben benieuwd. :grijns:

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close