Lancôme x Alber Elbaz

Lancôme x Alber Elbaz

Omgz! Monsieur Lanvin Alber Elbaz gaat een samenwerking aan met Lancôme voor een collectie ongetwijfeld fantastisch fabuleus bekribbelde doosjes en tubetjes alwaarin minstens even fijne poedertjes en crèmes huizen. Gut, vergeef me de verkleinwoordjes, ik word gewoon vrolijk als een kind van Elbaz’s illustraties.

Omgz! Monsieur Lanvin Alber Elbaz is working together with Lancôme to create what will undoubtedly become a fantastically fabulous collection of fine make-up encased in the most whimsical, amazingly cute compacts adorned with Elbaz’s feel-good illustrations. PARDON THE ENTHOUSIASM. But … just … look at the video! #diesofcuteness

12 Comments

 • 5 jaar ago

  Wat een prachtig filmpje! Zo mooi dat ze dat gemaakt hebben! I wish I could make one like that.
  Ik kan niet wachten om de collectie te zien! Wat zijn we toch allemaal verslaafd aan al die mooie kleurtjes, verpakkingen, … :-)

 • Carmen
  5 jaar ago

  Hopelijk zijn én de producten én de verpakkingen van de producten helemaal Alber Elbaz en niet enkel zoals bij veel MAC-collecties de kartonnen doosjes… Maar ik kijk er wel naar uit, de collectie voor H&M vond ik ook heel tof (boeh voor het studentenbudget waarop ik toen leefde)!

 • 5 jaar ago

  super leuk!

 • 5 jaar ago

  Ik ben heel benieuwd! De video ziet er inderdaad adorable uit en ik snap je happyness wel ;)

 • 5 jaar ago

  Aaaah, ik ben echt zo benieuwd! Lijkt me heel leuk. :)

 • 5 jaar ago

  En we worden er idd wel happy van!
  Heel benieuwd!

  xoxo
  Grietje
  http://www.secondagenda.be

 • Tromgeroffel! Ik ben benieuwd.

 • 5 jaar ago

  Alber Elbaz en Lancome wat gaaf!!! Dat is echt WOWOWOW Echt onwijs leuk!

 • 5 jaar ago

  Oeh laat maar komen, ik ben benieuwd! ^-^ De schattige video heeft Lancôme alvast in the pocket!

 • 5 jaar ago

  ziet er speciaal uit :)

 • Chiara
  5 jaar ago

  Wat een leuke samenwerking! Ik vond de samenwerking met H&M een aantal jaar geleden ook al zo tof :-) Ik heb daar nog steeds een lippenstift van, geloof ik :-)

 • 5 jaar ago

  Ik ben benieuwd :-)

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

 

  

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close