Menu & Search

Lancôme x Alber Elbaz

Oeh-la, eindelijk is het zover! Sinds gisteren ligt de Lancôme x Alber Elbaz collectie in de parfumerie. #liefde Hier zat ik al éventjes op te wachten, dus maakte een klein vreugdesprongetje toen ik de display spotte bij de Ici Paris XL…
Ooh-la, ladies, great news: the Lancôme x Alber Elbaz collection has landed in stores. #loveit I’ve been waiting for this pretty little collection for a while now. Being a bit of an Alber fan girl, I just KNEW it was going to be absolutely worth it

Bon, een betere woordkeuze is ondertussen misschien al ‘lag’, want zelfs zaterdagmiddag – wanneer ik op strooptocht pad was – was het ‘Doll Eyes‘ palette reeds uitverkocht. Jammer, want het staat dus nog steeds op mijn wishlist… In ieder geval: ik koos voor de enige Lancôme mascara uit de collectie die ik nog niet geprobeerd had: de Hypnôse Drama, in Extra Black.

Al van zolang ik mij kan herinneren gebruikt mijn moeder Lancôme mascara’s. Haar favoriet? Ah, Hypnôse! Nu deze geïllustreerd door monsieur Elbaz in de winkels ligt, heeft ze er meteen eentje in haar make-up tas gestopt. En eerlijk? Ben die ook aan het eyen nu, hoor.

This collection won’t be available for a long time, I’m sure, since the Doll Eyes palette was already sold out after a few hours. (So yes, it’s still on the wishlist!) I got myself the only mascara in the collection that I hadn’t yet tried/loved: the Hypnôse Drama. My mother, totally hooked on Lancôme mascara’s for as long as I can remember, stocked up on her favorite: the classic Hypnôse. It’s so lovely, and now with the illustrations of monsieur Elbaz, it’s hard impossible to resist.

Het is nog een beetje vroeg om een review te kunnen schrijven van de Hypnôse Drama, maar so far so good. Hallo volume, lengte én krul, extreem zwart en … een paar ienimini klontertjes. Kuch. Mogelijk door de vingers te zien, rekening houdende met het allround geweldige resultaat. Nog even afwachten of hij over een paar weken niet begint te klonteren/kruimelen e.d. … Als hij zo goed is als grote zus Hypnôse komt dat wel goed!
It’s rather early to write a review on the Hypnôse Drama mascara since I’ve only started using it today. But the first impression is good: hello volume, length and curl, extreme black and … a few tiny clumps. Meh. Might ignore these, as the total result is rather amazing. Let’s see how this mascara will turn out in a few weeks. I’ve got high hopes – based on big sister Hypnôse, one great mascara – that there won’t be any excessive clumping/crumbling going on. Got my fingers crossed.

Mijn naakt oog + mijn oog met de Lancôme Hypnôse ‘Drama’ mascara. #liefde

verkrijgbaar available in Belgium
sinds zaterdag 15 juni (gelimiteerd!)
since saturday, 15th of June (limited!)

prijs price
Hypnôse Mascaras (Hypnôse, Hypnôse Show, Hypnôse Drama, Hypnôse Doll Eyes) €33
Hypnôse Palettes (Drama, Doll Eyes, Star Eyes) €58
Ombres Hypnôse (Doll Eyes, Drama Eyes, Star Eyes) €29
Hypnôse Faux Cils €40

19 Comments

 1. 9 jaar ago

  Hihi, die verpakking, te cute!!
  De mascara ziet er top uit!!

 2. 9 jaar ago

  ’t Is dat ik net een nieuwe Hypnôse Drama mascara heb gekocht, anders had ik ’t wel geweten.

 3. 9 jaar ago

  Wat mooi zeg die mascara! Vind de verpakking ook écht leuk

 4. 9 jaar ago

  Zo cuuuute <3 !

 5. 9 jaar ago

  Wat een mooi resultaat <3 x

 6. 9 jaar ago

  Prettyyy!

  XO

 7. Wies
  9 jaar ago

  Ik vind persoonlijk iets meer krul mooier en dat zie ik niet echt op de foto’s! Ik blijf bij mij maybeline cateye mascara:)

 8. 9 jaar ago

  De collectie springt heel hard in het oog, da’s eem feit! :-)

 9. 9 jaar ago

  Wauw indeed. Het resultaat is ook echt prachtig zeg, ik hou van zulke dikke, zwarte wimpers vol met mascara!

 10. 9 jaar ago

  Superschattige verpakkingen en die mascara ziet er erg goed uit. Gonna try!!

 11. 9 jaar ago

  ik vind die palettes leuk :)

 12. 9 jaar ago

  Wat een leuke verpakkingen!

 13. 9 jaar ago

  de hypnose drama is mijn all time favoriete mascara! de verpakking is echt to die for

 14. 9 jaar ago

  Wauw, hij doet echt wel wat voor je wimpers, yay! ^^ De verpakking is idd echt te cute, ik wou alleen dat ze de producten zelf wat origineler gemaakt hadden in plaats van producten van de bestaande collectie te herverpakken. De designs zijn wel echt super!

 15. 9 jaar ago

  De verpakking al prachtig!

 16. 9 jaar ago

  Ziet er goed uit! Deze wil ik eigenlijk ook nog eens proberen en die leuke verpakking trekt mij waarschijnlijk wel over de streep :)

 17. het resultaat van die mascara ziet er super uit! deze post heeft me overtuigd om hem ook eens te proberen (ik ben al jaren trouwe fan van bourjois volumiser) bedankt!

 18. 9 jaar ago

  mooi resultaat :D

 19. 9 jaar ago

  Wat ziet de mascara er goed uit op je wimpers! Ik ben fan van goede zwarte mascara’s en deze is echt goed zwart! Je liefde voor deze mascara snap ik dan ook helemaal!