Menu & Search
Lancôme – Mon Essentiel

Lancôme – Mon Essentiel

Nu het september is en het stormachtige weer de dagen een beetje donkerder maakt, heb ik moeite om niet in volledige herfstmodus te gaan. Ik hou zo van herfst – bon, toch de eerste dagen – en met de najaarscollecties voorhanden hier op mijn bureau ben ik one happy camper. Vandaag presenteer ik u alvast één van mijn it-lakjes voor het komend seizoen: Mon Essentiel van Lancôme. (En haar muze.)

#teamBordeaux

Klassiek rood is altijd mooi. Klassiek bordeaux is altijd mooier. Deze tint van ‘intens granaatappel’, aldus Lancôme (#teambordeaux, though!), is de perfecte combinatie van klassiek en gedurfd. Tijdloos, elegant, maar met een edge en dead-on-trend voor dit najaar. De formule is perfect qua consistentie en lakt lekker weg. Dekt goed, droogt snel en efkes serieus, hoe glossy is hij? Ik heb hem gedragen op mijn natuurlijke nagels en nu over mijn gel, hij blijft in beide gevallen lang mooi zitten. Naast de perfecte kleur dus ook een redelijk perfecte formule. Vernis in Love, indeed…

Effortless Caroline de Maigret

“Stijl is gewoon jezelf zijn.” – Caroline

Mon Essentiel. Een veel toepasselijkere naam had moeilijk geweest. De ‘Mon’ in Mon Essentiel doelt op Lancôme’s muze van de herfstcollectie 2015: Caroline de Maigret, model, 40, Parisienne pur sang en allround toffe madame. Ze is de belichaming van de Parijse sexy/cool en bekend om haar effortlessness – zie “How to be Parisian“, het boek waaraan ze meeschreef. Ze begon in 1994 een modellencarrière. Rock & roll tijden die al snel uitgroeiden in een eigen rock label (Bonus Track Records). Daarnaast heeft ze een bedrijf dat reclame van muziek voorziet (en ze was genomineerd voor de Cesar Academy awards voor beste soundtrack, no shit). Hoewel ze van het klassieke modepad week, bleef de mode haar in de armen sluiten, niet in het minst als één van Karl Lagerfeld’s muzes. Caroline’s elegante nonchalance en kwajongens-vibe (haar dinner-date tip: “get conversation flowing with a controversial political statement”) werken aanstekelijk. Ter illustratie, haar video over de samenwerking met Lancôme:

regie: Bertrand Le Pluard

*
verkoopinformatie

vanaf september bij de parfumerie, l.e.
Vernis In Love, ‘Mon Essentiel’ – €20,50

P.S.: Bon, ok, nog één filmpje. Omdat het te leuk is om het niet te delen. 10 tips on how to be a Parisian, met Caroline de Maigret:

Save

12 Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 1. 6 jaar ago

  Prachtig kleurtje!

 2. 6 jaar ago

  Oh wauw, die kleur is gewoon prachtig!

 3. 6 jaar ago

  Prachtige kleur! Zou ik zelf ook dragen.

 4. 6 jaar ago

  Woooow!
  Dit lakje moet ik ook hebben! Zo mooie!

 5. 6 jaar ago

  Mooie kleur!!! Helemaal klaar voor de herfst :)

 6. 6 jaar ago

  Wow, wat is deze kleur pretty zeg! Perfect voor de herfst <3 En het 10 ways to be a parisian filmpje is echt hilarisch.

 7. BRUNETTEONTREND
  6 jaar ago

  Zalig! So pretty! Ik ga hem ook kopen!

 8. 6 jaar ago

  Prachtige klassieke kleur!

 9. 6 jaar ago

  This isn’t really a shade I’d pick for myself, but it looks great on you! It’s so autumn :)

 10. 6 jaar ago

  Ik ben echt verliefd op bordeaux en WAUW wat is deze mooi! Wat heb je ook mooie nagels zeg <3

 11. 6 jaar ago

  Helemaal een kleur naar mijn hart nu de herfst er weer aankomt!

 12. 6 jaar ago

  Wat is dat een mooi kleurtje zeg