Menu & Search

Lancôme Miracle Cushion foundation

De Miracle Cushion foundation van Lancôme (lees ook hier) is all the buzz onder ons, beautybloggers. Een nieuw concept qua verpakking, maar ook de formule is nieuw en belooft de frisse glow van de Koreaanse poppengezichtjes. Hij is nog niet uit en heeft al een schare fans, high hopes dus voor deze van Lancôme. Mijn review? Ah, le-voilà!

travel-proof compact

Ik testte de Miracle Cushion foundation de afgelopen weken in twee kleuren, 01 en 02, waarvan 01 mij momenteel het beste past. Het perfect afgesloten doosje bevat een met product doordrongen sponsje waardoor deze foundation die in feite vloeibaar is, handig is om mee te nemen on-the-go. Het bijgeleverde afwasbare sponsje is ok om hem op verplaatsing aan te brengen en geeft een heel natuurlijk resultaat. Persoonlijk vind ik de Beautyblender hiervoor beter werken, maar dat is ieder voor zich.

frisse, glowy finish

‘Fris’ is echt wel het codewoord voor deze foundation. Zo voelt hij op de huid aangenaam fris bij het aanbrengen, maar het is ook de perfecte beschrijving van de finish. Deze vloeibare foundation is heel dun en luchtig aan te brengen, waardoor de eigen huid doorschijnt. Zelfs al schemeren imperfecties nog wat door, de huid ziet er egaler uit, een idee dat mij wel aanstaat al heb ik een betere camouflage bijwijlen gewoon nodig.
De hele dewy finish oogt fris als water, wat toch wel vraagt om een beetje strategisch geplaatste blotting powder hier en daar… Ik heb een beetje gepuzzeld met poeders, en een transparant los poeder aangebracht met een grote, fluffy kwast werkt voor mij het best.

Ik vind de Miracle Cushion een fijne foundation voor op kantoor, een relaxt weekendje en/of good skin days. Minder geschikt voor drie dagen door Barcelona hossen: deze foundation is niet transpiratie-proof en glijdt weg tot in plooitjes en porieën. Affreus. Oily huid lijkt me daarom een no-no; voor wie een vochtarme huid heeft, is deze foundation redelijk ideaal: hij houdt de vochtbalans van de huid op peil waardoor ze zachter oogt én voelt.

Conclusie: niet voor wie up to the nines gemaquilleerd wil zijn, wel een aanrader voor wie gezegend is met een vrij mooie huid en voor een natuurlijke maar dewy finish wil gaan.

Verkrijgbaar vanaf februari bij de parfumerie,
in 6 kleuren. €42/compact (gevuld), €30/refill

28 Comments

 1. 4 maanden ago

  I’m amazed, I must say. Rarely do I come across ablog that’s equally educative and engaging, and let me tell you, you’vehit the nail on the head. The issue is an issue that not enough men and women are speaking intelligently about.Now i’m very happy I stumbled across this in my hunt for something relating to this.

 2. 4 maanden ago

  I’m really enjoying the design and layout of your site. It’s a very easy on the eyes which
  makes it much more enjoyable for me to come here and visit more often. Did you hire out a designer to
  create your theme? Excellent work!

 3. 4 maanden ago

  Genuinely no matter if someone doesn’t know after that its up to other people that they will help, so here it occurs.

 4. 4 maanden ago

  always i used to read smaller content which also clear their motive, and that is also
  happening with this piece of writing which I am reading here.

 5. 4 maanden ago

  Whoa! This blog looks exactly like my old one!It’s on a entirely different subject but it has pretty much the same page layout and design. Great choice of colors!

 6. 4 maanden ago

  Aw, this was an exceptionally good post. Spending sometime and actual effort to create a superb article… but whatcan I say… I put things off a lot and never seem to get anythingdone.

 7. 4 maanden ago

  Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement account it.

  Look advanced to far added agreeable from you! By the way, how can we communicate?

 8. 4 maanden ago

  Hi there, of course this paragraph is actually nice and I have learned lot of things from it
  about blogging. thanks.

 9. 4 maanden ago

  It’s wonderful that you are getting ideas from this post as well asfrom our dialogue made here.

 10. 4 maanden ago

  Hello! I know this is kind of off-topic but I had
  to ask. Does operating a well-established blog
  like yours take a large amount of work? I’m completely new to running a blog but I do write in my
  journal everyday. I’d like to start a blog so I will be able to share my own experience and thoughts online.
  Please let me know if you have any kind of suggestions or tips for brand new
  aspiring blog owners. Thankyou!

 11. 4 maanden ago

  What’s up, constantly i used to check webpage posts here in the early hours in the daylight, since i like to learn more and more.

 12. 4 maanden ago

  Hi! I know this is kind of off topic but I was wondering if you knewwhere I could find a captcha plugin for my comment form?I’m using the same blog platform as yours and I’m having problems finding one?Thanks a lot!

 13. 4 maanden ago

  Excellent post. I am dealing with a few of these issues as well..

 14. 4 maanden ago

  Highly energetic blog, I loved that bit. Will there
  be a part 2?

 15. 7 jaar ago

  Dit lijkt mij een speciaal productje

 16. 7 jaar ago

  Ik heb er ondertussen al zoveel goeds over gelezen, dat ik denk dat ik m binnenkort toch ga halen.

 17. 7 jaar ago

  Ik heb deze in kleur 03 gewonnen, veel te donker voor mij.
  Nu wou ik een refill kopen in een lichtere kleur, maar je hebt me doen twijfelen.

 18. 7 jaar ago

  Dit product heeft me de laatste dagen ZO nieuwsgierig gemaakt! Jammer dat hij niet echt goed dekkend is en dat hij niet geschikt is voor een vettige huid. Anders had ik hem zeker eens uitgeprobeerd!

 19. 7 jaar ago

  Ik heb hem in 2 en 3 liggen, maar moet nog aan de slag ermee (eerst tijd vinden om foto’s te nemen), maar nu ben ik wel benieuwd, ten eerste naar de kleur op mijn huid, en ten tweede naar het resultaat!
  Mooie foto’s!

 20. 7 jaar ago

  Lijkt me best een goede poeder. Wellicht dat ik hem ook ga uitproberen.

 21. 7 jaar ago

  Wat gek… bij mij kruipt deze net niet in de lijntjes en poriën. Ik vind hem prima geschikt voor mijn gemengde, maar ook rijpere huid. Misschien net daarom?

 22. 7 jaar ago

  Aha! De eerste lauwe review! Wat ik tot nu toe gelezen heb was altijd superpositief. Ben blij om toch ook eens een wat minder positieve review te lezen.

 23. 7 jaar ago

  Ik wil die zo graag kopen, maar ik vrees dat het niet weggelegd is voor mij.. ik ben nu éénmaal niet gezegend met een mooie huid, ik heb veel sproetjes en pigmentvlekjes :(
  Ik heb meer dekking nodig.. jammer.
  Liefs,
  Eefje

  • 7 jaar ago

   Sproetjes kunnen anders wel supermooi zijn!

 24. 7 jaar ago

  Prachtige foto’s weer! Maar jammer dat hij toch wat tegen valt.. Ik was sowieso al afgehaakt wegens gebrek aan lichte kleur ;).

 25. 7 jaar ago

  Hmm, je bevestigt wat ik al dacht: not my cup of tea. Bespaart mij wel weer 42 euro, haha. Wel een duimpje omhoog voor het feit dat ze refills voorzien!