Menu & Search

Lancôme – Macaron Blush & Blender (Coral Whipped Cream & Raspberry)

Het is een macaron, het is een blush, het is mijn nieuwe make-up crush.


snoepgoedje

Oh, hoe dreamy is deze blush?! De hele French Temptation lentecollectie van Lancôme is bijna letterlijk om van te snoepen. Ik schreef eerder al in deze blogpost (over de blauwe nagellak uit de collectie): “Ze is om duimen en vinger af te likken, hoor, en maakt de titel ‘French Temptation‘ helemaal waar. Denk matcha latte groen, lavendel, macarons, suikersprinkles en meng daar een beetje glitter door, yum!

goed snoepje

Deze macaronblush is niet alleen eyecandy in z’n charmante kartonnen doosje (staat ZO leuk op mijn vanity); niet enkel cute as a button zo los in mijn handtas (het is een cream formule dus breekt niet én dit roze rondje is vederlicht, wat het uitstekend maakt to-go).

Deze 02 Coral Whipped Creamrosy glow blush‘ is een heerlijk peachy roze in een zachte doch performante formule voor makkelijk aan te brengen, perfecte blos die de hele dag blijft zitten.

Je kan het bijgeleverde sponsje gebruiken om de blush te blenden. Omdat dat ook gewoon makkelijk gaat met mijn vingers (en mini duofiber buffing brush die ik gebruik voor cream blushes) is de Raspberry Blender ideaal als back-up voor mijn foundation sponsje.

conclusie

Die kleur! 😍 Die glowy finish! 💘 Je zou haast vergeten dat je deze blush initieel wilde wegens de schattige verpakking.

in parfumerie
adviesprijs €45,90

0 Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.