Lancôme Juicy Tubes in Caramel Gospel

Lancôme Juicy Tubes in Caramel Gospel

Lancôme Juicy Tubes in Caramel Gospel

juicytubescaramelgospel1

Het wordt weer erg koud – deze ochtend overwoog ik zelfs voor het eerst een muts op te zetten. Brrr. En op koude dagen heb ik graag een dikke , yummy gloss voor m’n lippen. De Juicy Tubes van Lancôme zijn daar perfect voor – en met m’n haar netjes onder m’n baret gemoffeld is er geen gevaar dat mijn haren in de gloss blijven hangen. Want Juicy Tubes zijn sticky like hell. Toch zijn het mijn favo glossjes – omdat ze luxe zijn , omdat ze lekker zijn , omdat ze supergoed blijven zitten , omdat ze leuke namen hebben , … zal ik voortgaan? I <3 Juicy Tubes en dat zal iedereen uit mijn omgeving wel weten.

Dit is mijn recentste aanwinst : de Caramel Gospel die – je raadt het nooit! – naar karamel smaakt. Hij is echt heerlijk zoet en winterig , perfect voor dit koude weer. Omdat hij zo dik en hydraterend is beschermt hij je lippen ook nog eens. De gloss geeft best veel kleur bij mij – maar ik heb dan ook bijna transparante lippen van mezelf. Juicy Tubes staan nu niet meteen bekend voor hun vele pigment ofzo. Ze geven normaal gezien hoogstens een zweem van kleur.

juicytubescaramelgospel2

Met z’n prijs (€16 tot €20) is hij niet de goedkoopste gloss , maar naar mijn mening wel één van de fijnste. Een Juicy Tube is altijd een leuk cadeautje. ( Hint , hint XD )

Heb jij Juicy Tubes ? Wat is jouw favo smaakje ?

8 Comments

 • 8 jaar ago

  ja ik maak ze ook altijd goed schoon hoor en ze roken al zo van het begin dus slecht zijn ze niet, ik ben gewoon kritisch in geurtjes bij lipproducten denk ik :d x

 • 8 jaar ago

  idd met de geuren is het oppassen, ik heb ers 2 die erg stinken. Mijn favo is strawberry funk (hotpink kleur)

  • 8 jaar ago

   Als je gloss echt stinkt kan het ook zijn dat hij slecht geworden is – ik maak m’n tubes regelmatig schoon met een doekje alcohol.

   • Sabine
    8 jaar ago

    Het hoeft niet persé te zijn dat ze niet meer goed zijn, ik heb namelijk al vaker gehoord dat er kans is dat het een productiefout is, als hij altijd zo heeft gestonken.
    En mijn favoriet is ook Strawberry Funk, yum! :D

   • 8 jaar ago

    Zo stom – koop je een dure gloss , loop je kans op een productiefout ?! Zeker terugbrengen naar de winkel dan hé !

 • 8 jaar ago

  mooi kleurtje :D

 • Nele
  8 jaar ago

  Ik heb geen Juicy Tubes :( Misschien toch eens eentje aanschaffen! Kan je een nude-kleurtje aanraden? ;)
  Btw, ik vind jouw foto’s en plaatjescreaties altijd zo leuk om naar te kijken, ’t is steeds een plezier om op deze site te komen. Doe zo voort :D

  • 8 jaar ago

   Wat een leuk complimentje , bedankt :)
   Stap eens een keertje een Ici Paris XL of Douglas binnen – de kleuren zijn bijna universeel , maar de geuren zijn wel persoonlijke smaak … ;)

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close