Lancôme Juicy Tube in Cherry Rock

Mijn moeder & ik waren lekker aan het shoppen. Ze sprong even de parfumerie binnen omdat ze een nieuw flacon wil van de Chanel Chance Eau Tendre (ja, die is al op – zou het haar favo geurtje zijn) en toen ze gezellig stond te kletsen met de winkeldame dwaalden mijn ogen de winkel af. Tot ze halt hielden bij deze tube glossy cherry goodness.

Ik ben vooral fan van Juicy Tubes voor de smaak – zeker de zoete snoepjessmaken want 100% diet-proof! – en de formule. De gloss blijft namelijk heel lang zitten. De kleur, daar hoef je het dan weer niet voor te doen. Meestal hebben ze niet bijster veel pigment. Toen ik deze kocht verwachtte ik dan ook niet veel kleur. Damn, was dat even schrikken toen ik hem aanbracht …

Cherry Rock op mijn lippen

mijn naakte lippen

Cherry Rock in de tube

De pigmentatie is heel goed, zeker voor een Juicy Tube. Zo single is hij heel mooi, maar ook in combinatie met andere lipstick vind ik hem heel fijn. De smaak is ook heel goed : hij smaakt subtiel naar zoete kersen. Très yum :love:

De Juicy Tubes van Lancôme zijn te koop bij de parfumerie en kosten iets van een €18.

Meer Joliette

23 Comments

 • 7 jaar ago

  Een hele mooie kleur!

 • 7 jaar ago

  ik vind hem nice!
  .-= CommentLuv link : Shoplog & NOTD mei 2010 =-.

 • 7 jaar ago

  Mmmm! Ik wil weer een keer naar de big city geld uitgeven aan luxe goodies like this!
  Ik woon in een zwart gat haah (gelukkig wel Da, Kruidvat, Trekpleister en Etos, maar miniformaat :()
  .-= CommentLuv link : Faves of the Month: Mei =-.

 • 7 jaar ago

  Heel mooi! Wil ook, ze smaken ze lekker hé :)
  .-= CommentLuv link : Favorites Mei 2010 =-.

 • 7 jaar ago

  ik vind ze veel te duur maar deze is wel heeel mooi!

 • 7 jaar ago

  Mercitjes :yey:

 • 7 jaar ago

  Thx!

 • 7 jaar ago

  Oeh, die moet ik eens opsporen dan … :D

 • 7 jaar ago

  Oh, wat handig!! Thx. Nu ben ik heel benieuwd naar Lollipop en Strawberry Funk :)

 • 7 jaar ago

  lollipop geeft trouwens ook veel kleur af: swatches van mijn JT’s: http://3.bp.blogspot.com/_n9t4hCdsiNo/SmSkhNa4FOI/AAAAAAAAAtE/MPqhrU81Ujs/s320/swatchs.JPG

 • 7 jaar ago

  Oehh leuk ik hou ook van de Juicy Tubes, zoals iemand hierboven al aanraad: Strawberry funk! deze geeft je echt hotpink lippen! de donkere juicy tubes zijn blijkbaar wel gepigmenteerd :d

 • 7 jaar ago

  Heel erg mooi!

 • Lija
  7 jaar ago

  Wat een mooie kleur, prachtig! Zelf heb ik eerst Lychee gehad, die was ook niet zo gepigmenteerd, dus toen ging ik op zoek naar een Juicy Tube met meer kleur en ik heb een supermooie gevonden: Strawberry Funk! En hij smaakt ook superlekker :D

 • 7 jaar ago

  Mooi hoor! Ik heb nog maar 1x een juicy tube geprobeerd en vond hem nogal plakkerig…I love je nieuwe lay-out !

 • 7 jaar ago

  Mooi kleurtje en die smaak! Mmm :cute:

 • 7 jaar ago

  wauw, wat is hij mooi!
  Je nieuwe layout is trouwens te gaaf voor woorden, echt heel erg leuk!

 • 7 jaar ago

  Wow, dat is inderdaad veel pigment voor zo’n lipgloss. Ik heb nog nooit Juicy Tubes geprobeerd, maar ik hoor er altijd zulke goede dingen over, ik zou het toch maar een keertje moeten doen ;)
  .-= CommentLuv link : Mintgroene nagellakjes vergeleken =-.

 • 7 jaar ago

  Wow hij is super! nu wil ik hem ook :D
  hij staat je echt goed!

 • 7 jaar ago

  Ooh, zo mooi! :love: :love:
  Staat heel goed bij die lichtgekleurde lippen van jou, echt prachtig! ;D
  .-= CommentLuv link : NARS summer must-haves! =-.

 • lois
  7 jaar ago

  Oh wanna have! Ik ben gek op kersen ihi :yes:

 • 7 jaar ago

  Waaauw prachtig :D :D :D Hipp zeg ;)

  x Martine
  .-= CommentLuv link : My Whole New Camera! =-.

 • 7 jaar ago

  Hij is echt prachttig! Ik wil ook nog zo graag een juicytube!

 • 7 jaar ago

  ziet er heerlijk uit!
  .-= CommentLuv link : Gewonnen Konad stamping nail art set B =-.

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close