Menu & Search

Lancôme collab: My Beauty Journal

Exact een jaar geleden publiceerde ik een korte blogpost naar aanleiding van mijn bezoek aan een Lancôme event dat mij raakte en inspireerde. Een jaar later publiceer ik mijn eerste typsels in print, niet toevallig in de Knack / Vif Weekend.


De blogpost van vandaag wordt u gebracht door een doelgerichte por in mijn ribben van vriendin M. Omdat ik blijkbaar te lang wacht om jullie te vertellen over My Beauty Journal. Maar, lieve lezer (en lieve M.), timing is everything. Exact een jaar geleden publiceerde ik een korte blogpost naar aanleiding van mijn bezoek aan een Lancôme event dat mij raakte en inspireerde. Een jaar later publiceer ik mijn eerste typsels in print, niet toevallig in de Knack / Vif Weekend. ‘My Beauty Journal’ is een samenwerking met (en op vraag van) Lancôme, rechtstreeks geïnspireerd door wat ik in 2015 zag en dacht in die trappenhal. De redactrice die mij vlak na de terugkeer van een bezoek aan mijn zus in Dublin, eind vorig jaar, belde om te horen of ik open stond voor een samenwerking, pitchte een aantal mogelijke ideeën tot ze vroeg van “wat vind jij het fijnste aan Lancôme?” en ik geen seconde moest nadenken over mijn antwoord.

Zoals het merk zelf stelt: “Lancôme is about positive beauty […] confident and universal beauty while keeping modern and down to earth. […] that every woman who comes to Lancôme to be more beautiful, always leaves happier“, een missie die ook aan de basis ligt van mijn eigen blog. Ik wilde een positief, beautyminded maar vooral empowering campagne waarin zowel het merk als mijn interviewees tot hun recht komen en ik en passant hun beider tips & tricks ontfutsel ter uwe inspiratie. Dus ik zat samen met Lancôme en Weekend, stelde een lijst van powervrouwen samen, praatte met hen over hun skin-care routine, beauty essentials en visie op wat schoonheid voor hen is. Het resultaat daarvan kan je in de loop van 2016 lezen in de Knack (en Vif) Weekend.

Save

4 Comments

 1. 6 jaar ago

  Zo leuk! :-) Proficiat!!

  • 6 jaar ago

   Merci, lieve schatten. <3

 2. 6 jaar ago

  Proficiat, zeg!

 3. 6 jaar ago

  Congrats babe!!! Zo tof, goed gedaan!! En ja, volgende keer niet zo lang wachten om ons op de hoogte te houden!! xx