Menu & Search

La Vie est Belle – Lancôme

De afgelopen dagen zijn een béétje anders gelopen dan gepland – alvast uitvoerig excuus voor het uitblijven van blogposts – maar er zijn nog zekerheden in het leven: op 24 december wordt er verzameld ten huize L. voor een feestmaal en pakjes. Onder die pakjes dit jaar de nieuwe van Lancôme, ook wel mijn nieuwe liefde du jour.

Nu ben ik in eerste instanties geen groot fan van Lancôme parfums. Gewoon … niet mijn ding. Dacht ik. Tot mijn moeder deze La Vie est Belle kocht en BAM! ik was op slag verliefd op de zoete, supervrouwelijke geur. Romantisch? Ja. Maar daar ben ik niet héél vies van. La Vie est Belle heeft ook een zekere complexiteit die bij mij overkomt als persoonlijkheid. Een beetje … rebellie. Maar dan uiterst elegant. Hashtag LOVESIT! De geur is heel aanwezig en blijft de hele dag bij je. Het parfum opent met enig enthousiasme en evolueert matig, maar blijft basically hetzelfde. Alsof ze zegt: “Voila. Dit ben ik dan. Te nemen of te laten.”

 top: bosbessen, peer
hart: jasmijn, oranjebloesem en iris
basis: vanille, tonka, patchoeli

The last couple of days have been SO hectic and things did not go according to how I had planned them. (Like … at all!) So please do accept all my apologies for the complete lack of updates. Fortunately there are still some certainties in life and as tradition has it, on Christmas eve our family gathered at my parents’ house for diner & presents. Amongst those presents this year was this new Lancôme perfume: La Vie est Belle.

I’ll be honest with you and admit that I’m not the biggest fan of Lancôme scents. But this one had me at the first whiff. It’s so sweet and voluptuous and superfeminine. Yes, rather romantic! – I can handle a little romance now and then. Carefully dosed. – The scent also has this complexity to it which I absolutely adore. To me it translates as ‘personality’ and a touch of (elegant) rebellion. The perfume has a strong sillage and will last all day long. 

top: blackberries, pear
heart: jasmin, orangeblossom, iris

base: vanilla, tonka bean, patchouli

16 Comments

 1. Olga
  9 jaar ago

  Mooie fotos!!

 2. 9 jaar ago

  Mooie verpakking! Lijkt me een heerlijke geur!

 3. 9 jaar ago

  Die staat op mijn wishlist sinds ik hem een tijdje geleden gesnuffeld heb ^^ Mooie foto’s!!

 4. 9 jaar ago

  Heb hem zelf nog niet geprobeerd, maar na jouw post is het toch verleidelijk naar de dichtstbijzijnde IPXL te lopen :)

 5. 9 jaar ago

  Ah, sinds ik m bij jou rook, ben ik verkocht! Kheb nog een cadeaubon liggen van Douglas, dus misschien koop ik hem wel :-) Dat kleine ding is handig voor in de tas zeg!

 6. Mooie foto’s! Ik ruikt deze parfum zelf ook heel erg graag.

 7. 9 jaar ago

  Ik hou van Lancôme! Het parfum Magnifique is mijn favoriet! Weet je hoeveel het pakketje op de foto kost? Ik vind het altijd handig als een flesje voor in de handtas bij zit!

  • 9 jaar ago

   Nee, en het was een cadeau dus vind het een beetje lastig om het op te zoeken. :p

 8. 9 jaar ago

  Lijkt me heerlijk! Ben heel benieuwd! xoxo

 9. 9 jaar ago

  Ik vind dit een hele lekkere geur! En ik had dat eigenlijk niet verwacht in eerste instantie.

 10. 9 jaar ago

  interessant geurtje :)

 11. 9 jaar ago

  Lancôme heeft me eigenlijk ook nooit echt aangesproken, het lijken me allemaal zo’n ouwelijke geuren.

 12. 9 jaar ago

  Aaaahw, dat lijken mij nou écht lekkere geurtjes! Ben er nu best wel benieuwd naar, mooie foto’s trouwens! Hij is ook ontzettend leuk verpakt, haha.

 13. 9 jaar ago

  Wat lijkt dit mij een super heerlijke geur!

 14. 9 jaar ago

  Het lijkt me echt een heerlijke geur :D

 15. 9 jaar ago

  Wat een mooie foto’s zeg! Het lijkt me een lekkere geur :)