Menu & Search
La Solution 10 de Chanel

La Solution 10 de Chanel

IMG_7623

In een leven dat een aan elkaar rijgen is van drukke dagen & basically een spelletje tetris van verschillende rollen, is luxe voor mij vooral eenvoud en minimalisme. En Chanel, altijd Chanel. Enter deze nieuwe crème: La Solution 10 de Chanel. Een nieuwe liefde. Ik vertel u graag waarom.

[striped]Sensitive Skin Cream[/striped]

I can be stressed without having to worry about my skin.” Pb-oneliners zijn meestal niet aan mij besteed (you blog, you learn) maar de illustraties in dit persbericht resoneerden bij mij. Want hallo, imperfecties door Stressy Bessy malfuncties! Een ingewikkelde uitleg achterwege gelaten, kunnen we stellen dat stress van buiten (frictie, de elementen, vervuiling, …) én van binnen komt. Het verstoort hoe onze huid werkt en dat zie je. Stress heeft alvast een hele grote invloed op mijn huid, met als highlights de fameuze stresspukkels. It’s a thing en ik haat het. Mijn anti-acné routine bestaat dan ook niet uit de grove middelen maar het tegenovergestelde: een uitgepuurde sequentie kalmerende producten – ok, doe mij er aan denken dat ik hierover een blogpost bij elkaar typ voor u! – met als nieuweling deze crème van Chanel.
De ontwikkeling ervan heeft een half decennium in beslag genomen en bestond uit meer dan 115 trials. La Solution 10 is echter geformuleerd met maar tien ingrediënten*. Heel simpel, heel effectief. De drie codewoorden van de nieuwste creatie: kalmeren, ontstressen en beschermen. Dat alles met dus maar 10 ingrediënten waardoor zelfs de gevoelige, gestresseerde huidjes hem zouden kunnen smeren. Mijn huid wordt er in ieder geval kalm en blij van.

*[icon]brook-icon-search3[/icon]water, plantaardige squalane, lauroyl lysine (aminozuur), plantaardige glycerine, camellia sinensis (theeplant) leaf extract, shea extract, sodium polyacrylate (emollient, synthetisch polymeer), steareth-21 (emulgator), caprylyl glycol (humectant), phenoxyethanol (populair conserveringsmiddel in biocosmetica, alternatief voor parabenen).

[striped]kort[/striped]

[icon]brook-icon-grin[/icon] Chanel voor gevoelige huid en luxe voor stressy Bessy.
[icon]brook-icon-grin2[/icon] Mooie, handige én hygiënische verpakking.
[icon]brook-icon-grin[/icon] Het wérkt. Like a charm.

[icon]brook-icon-neutral[/icon] De prijs. Want Chanel. Then again: Chanel!
[icon]brook-icon-wondering2[/icon] De verpakking laat niet toe te zien hoeveel product er nog in zit.
[icon]brook-icon-sad[/icon] De verpakking laat niet toe alle restjes product er uit te prutsen.


[icon]brook-icon-tag3[/icon]
€74 / 30ml – bij de parfumerie

samples

Save

Save

5 Comments

 1. 3 dagen ago

  Excellent site you have got here.. It’s hard to find good quality writing like yours these days.
  I really appreciate individuals like you! Take
  care!!

 2. 6 jaar ago

  Klinkt goed! Stress is a biatch…

 3. 6 jaar ago

  Ziet er goed uit! Mijn huid is altijd het meest onrustig als ik gestresseerd ben. Alleen jammer van die prijs. :(
  Liefs,
  Yara

 4. 6 jaar ago

  Puistjes door stress? Zo herkenbaar :(. Ben heel benieuwd naar dit product van Chanel!

 5. 6 jaar ago

  Stress, ik ken er tegenwoordig alles van! Toch moet ik je -afgezien van het feit dat dit een interessant onderwerp is, Ik hou van alles wat Chanel is – vooral complimenteren op je heerlijke schrijfstijl!! Je hebt er een nieuwe volger bij!