Menu & Search

La Roche-Posay: Physiological Micellar Solution

Mijn huid heeft zo haar voorkeuren. Hoewel ze droog is, wordt ze lastig van een reinigende crème. Ze prefereert olie (die van dear old Shu) maar daar heb ik niet altijd tijd en zin voor. Gelukkig hebben we een compromis gevonden: micellaire lotion. Momenteel in gebruik: deze Solution Micellaire Physiologique van La Roche-Posay.

My skin is a bit of a diva. She’s dry, but hates cleansing creams (they make her act up). Her ladyship prefers a cleansing oil (preferably the Shu one). A bit of a hassle for which I’m not always in the mood. (Coming home from a party, slightly tipsy, NOT looking forward to having water drip down my arms while fighting with my make-up over the bathroom sink. Yup, those days plussss lazy moments!) Fortunately we’ve found a compromise: micellar water. I love that stuff. Currently using: this Physiological Micellar Solution of La Roche-Posay.

Een lekker grote bus (400ml!), een niet al te onaantrekkelijke verpakking en een aangename geur. #like Een fris, zacht water dat vuil en make-up verwijdert – oh, en het laagje olie dat mijn waterproof oogmake-up remover gewoonlijk achterlaat – zonder mijn huid te irriteren én zonder any further ado. #LIKE

A nice big bottle (400ml!), a not quite unattractive packaging and an agreeable scent. #like  A fresh, mild water that takes off the dirt and makeup – and the traces of silky oil usually left by waterproof eye makeup remover – without iritating my skin. Oh, and most importantly: without any further ado. #LIKE

verkrijgbaar available
@ de apotheker your pharmacist 

prijs price
€15,50 (Apotheek De Wilde Zee, Antwerpen)

19 Comments

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

 1. Katrin
  9 jaar ago

  Is mijn vaste reiniger (na Shu, dankzij jou) en ben er heel tevreden van

  • 9 jaar ago

   Keiblij dat je de Shu ook goed vindt. :)

 2. 9 jaar ago

  La Roche-Posay vind ik sowieso een heerlijk merk qua reiniging en verzorging. Hopelijk doet het goed zijn werk.

 3. Alizé
  9 jaar ago

  Ga ik eens moeten proberen. Na je Effaclar k tube hier te zien, helemaal fan! Wauw, wondermiddeltje. Nu ben ik nog meer benieuwd naar je 2012 favorieten ;)

 4. 9 jaar ago

  Ik gebruik hem ook :-)

 5. V.
  9 jaar ago

  Die gebruik ik ook. Heel aangenaam indeed.
  Heb je trouwens gespot een tijdje terug in ’t stad. You’re pretty :)

 6. 9 jaar ago

  Oh dit vind ik wel een hele redelijke prijs voor een micellaire lotion. Ik heb altijd het idee dat ze aan de prijzige kant zijn. Dank u voor de tip!

 7. 9 jaar ago

  La roche Posay heeft zo’n fijne producten! Deze ga ik ook is testen. Ben dol op micellaire lotions!

 8. Klinkt niet slecht! Ik gebruik graag de micellaire lotion van bioderma

 9. Gloria
  9 jaar ago

  bij op m’n lijstje zetten dus…

 10. 9 jaar ago

  valt mee van prijs :)

 11. 9 jaar ago

  Jep, deze is er hier in huis ook al enkele keren doorheen gegaan (en er moet snel weer een nieuwe komen). Heerlijke lotion!

 12. 9 jaar ago

  La Roche Posay, das altijd liefde.

 13. 9 jaar ago

  Klinkt wel fijn ja! Maar op de een of andere manier krijg ik met een reiniger nooit goed mijn mascara er af, daar meot ik echt een olie achtig iets speciaals voor hebben!

  • 9 jaar ago

   Dat is ook altijd mijn stap 1: lippen en ogen met waterproof make-up remover.

 14. 9 jaar ago

  Heerlijk, ik gebruik al jaren producten van La Roch-Posay!

 15. 9 jaar ago

  Oooh, die klinkt lekker! :D

 16. 9 jaar ago

  Klinkt erg interessant!