Menu & Search

La Fille d’O – subtitles

Honeys, ik heb een nieuwe lemming. Aanschouw: de heerlijke body uit de nieuwe collectie van La Fille d’O. Ziet er zo comfy uit! Oh, en heerlijk speels natuurlijk. De subtitles collectie is dan ook spannend, fun en hella sexy. Beetje ‘retrolicious bombshell meets Lady Gaga’. Haast zonde om er nog kleren over aan te trekken, me thinks. (Hoewel, misschien alleen een potloodrok en een blazer?)

La Fille d’O
– subtitles –

(foto’s verlopen)

Tule, zijde, lamé – yes please! Deze creaties van Murielle Scherre zijn übervrouwelijk zonder ten prooi te vallen aan de clichés der lingerie. (Nog iemand bloemetjes, strikjes en een overdosis kant?) Op de wishlist: De tops uit foto’s 2, 5, 6, 7 en … uh … alle slipjes. De hele collectie minus twee stuks, dus. Shit. Dat wordt sparen.

Subtitles van La Fille d’O is te koop op deze adressen en via de webshop. Ennn in het Gotham City Mall. Nee?

22 Comments

 1. 11 jaar ago

  Haha, ik vind het altijd zo grappig als ik meisjes hoor zeggen dat ze het niet mooi vinden. Als ze eens de moeite nemen eens iets aan te trekken van deze collectie, dan vallen de mondjes ineens open! Echt wel de moeite om voor te sparen ja =^x^=

 2. 11 jaar ago

  Prachtig! Ik houd van La Fille d’O en haar ontwerpen. Deze is super!

 3. 11 jaar ago

  Ik ben zelf niet zo’n fan van het merk, maar die body vind ik wel supermooi!

 4. 11 jaar ago

  echt speciaal en mooi

 5. Kimsh
  11 jaar ago

  Mooie collectie!
  Maar wat me nòg meer opviel waren de niet bewerkte, échte foto’s van een mooie échte vrouw met billen benen en borsten zoals ieder van ons die gebruikt worden bij het voorstellen van al dit moois! Dat maakt het op slag gewoon nòg mooier! In deze photoshop-misbruik-tijden is het echt geweldig als dit een keer opvallend NIET wordt gedaan!! :yey:

 6. Eveline
  11 jaar ago

  Bij de Elle van februari zit een bon voor 50%korting op een setje!!! :)

 7. Jessica
  11 jaar ago

  LOVE muriel!!!!!!! haar collectie’s stellen me nooit teleur alleen zitten de bh’s niet zo goed bij mijn niet zo bescheiden cupje:(

 8. 11 jaar ago

  De body is té mooi en de see trough onderbroekjes… me wants!

 9. 11 jaar ago

  Die body is echt prachtig!

 10. 11 jaar ago

  Goorgeous!

 11. 11 jaar ago

  ziet er mooi uit :D

 12. Stephanie!
  11 jaar ago

  Ik vind het echt ontzettend mooie lingerie! Beetje rockchick meets gentleman, al kan ik jouw omschrijving ook wel waarderen :yes:

  Ik ben dus ook een beetje klaar met dat burlesque en bloemetjes… :nono:

 13. Lauren
  11 jaar ago

  Supermooie lingerie! :love:

 14. 11 jaar ago

  oh ik vind dit echt niet mooi. Het zou mij echt niet mooi kunnen staan, het is echt alleen voor de smallere, fijnere dames denk ik. Ik zie de elastieken al snijden in mijn vlees en icm putjes? nee, dit zou echt niet werken bij mij hahaha.

 15. 11 jaar ago

  De body vind ik prachtig, maar zou mij niet staan. De rest vind ik wat minder mooi. Niet voor mij dus, deze collectie.

 16. Loes.
  11 jaar ago

  Ik vind het wel mooi hoor! En thumbs up voor de niet-gephotoshopte billen bij foto 9!!
  xxx

  • 11 jaar ago

   Helemaal geen photoshop – een ‘real woman’ met een real delish body, ha! ;D

   • 11 jaar ago

    JA! Echt een heerlijk model! Met billen en heupen en rondingen, fijn om ook eens te zien. :)

 17. Nele
  11 jaar ago

  Ik vind het persoonlijk niet mooi :)

 18. Kelly
  11 jaar ago

  Uhm.. Vind het helemaal niet mooi :/

 19. 11 jaar ago

  Niets voor mij :)

 20. 11 jaar ago

  Het is nie tmijn smaak :)