L.E. Kérastase shampoo: Size <i>does</i> matter

L.E. Kérastase shampoo: Size <i>does</i> matter

Ze zeggen dat goede dingen in kleine verpakkingen komen, maar laat me even duidelijk zijn: I like ‘em big. Verpakkingen, that is. Zeker als het gaat om producten die ik dagelijks gebruik. Ik was dan ook behoorlijk blij om te ontdekken dat Kérastase een grote fles van z’n Bain Satin op de markt bracht, begin deze maand. Maar ook van de Bain Mirroir, Bain De Force, Bain Volumactive en Bain Prévention zijn er grote bussen van 500ml te koop. Limited Edition helaas, dus als je er wil is het nu de moment om naar je vaste Kérastase kapper te stappen.

Zowel de Bain Satin als Bain Mirroir zijn heel fijn. Ik kan niet zeggen welke ik het best vind, en wissel regelmatig af. Satin is heerlijk om mijn drogere, behandelde lokken extra zachtheid te geven. Maar Mirroir geeft aan mijn gekleurde haar zo’n leuke shine dat ik er toch ook regelmatig m’n haren mee was. Nini & ik :love: Kérastase shampoo, trouwens. We hebben al veel van het merk getest en eerlijk? We zijn nog geen enkel product tegengekomen dat we niet zo goed vonden. Dus Kérastase? Supersize gerust jullie volledige aanbod!

De L.E. verpakking bevat 500ml – aan een adviesprijs van €29,50.

Meer Joliette

6 Comments

 • 7 jaar ago

  Ik heb het nog nooit geprobeerd…wel prijzig!

 • 7 jaar ago

  het word zo stilaan tijd dat ik hier wat van in huis haal! en iets huge én roze is nooit verkeerd gekocht zeker? :)

 • 7 jaar ago

  Zien er goed uit! Alleen houd de prijs mij tegen :ween:

 • sonja
  7 jaar ago

  leuk artikel. Van zo’n super grote roze verpakking word ik vrolijk.

 • 7 jaar ago

  Lijkt me inderdaad een fijn merk voor haarverzorging :)

 • 7 jaar ago

  Ik ben dol op kerastase <3

Publiceer jouw comment

Publiceer jouw comment Het mailadres wordt niet vermeld.

Liefste lezer, door deze website te gebruiken, stemt u toe met het gebruik van cookies. meer informatie

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close